Így gondolkodik tehát a magyar kormány

2020. december 22. 10:57

Az egyik legfontosabb célkitűzésem, hogy vonjunk be a nőket is a döntéshozatalba.

2020. december 22. 10:57
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Néhány napja Novák Katalin családokért felelős miniszter életvezetésinek gondolt videóban üzent nekünk, nőknek. Méghozzá azt, hogy ne higgyük el, hogy folyamatosan versenyeznünk kell a férfiakkal. Ne higgyük el, hogy életünk minden pillanatában össze kell mérni magunkat a férfiakkal, és legalább olyan beosztásban, legalább akkora fizetéssel kell rendelkeznünk, mint a férfiaknak.

Majd most mit látunk? Azt, hogy Magyarország elutasította az uniós tagállamok közös állásfoglalását, aminek lényege, hogy az Európai Uniónak tiszteletben kell tartania és elő kell mozdítania a nemek közötti egyenlőséget és fel kell lépni a hátrányos megkülönböztetéssel szemben.

Így gondolkodik tehát a magyar kormány.

Mi azonban másként gondoljuk ezt. Másként gondoljuk a Momentumban és másként Európában is. A nők és a férfiak lehetőségei között még ma is óriási szakadék tátong, a mi feladatunk az, hogy kitartó munkával ezt a szakadékot eltüntessük.

Az egyik legfontosabb célkitűzésem, hogy vonjunk be a nőket is a döntéshozatalba. Ez hogyan lehetséges?

Az EU-s források komoly részét képező kohéziós alapok elosztása során sok mindenre figyeltünk eddig, de a nemi dimenzióra nem fektettünk kellő hangsúlyt.

Most azonban az EP szakbizottságában a kohéziós politika nemi dimenziójáról szóló jelentésen dolgozunk, a célunk, hogy minden területen csökkentsük, majd megszüntessük a férfiak és nők közötti egyenlőtlenségeket és különbségeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 27. 14:09
te idióta lúvnya! hát van a nöknek szavazati joguk! mekkora barom vagy! még mi az anyád pját akarsz?
gonterl
2020. december 25. 08:09
A jövő lehetőségei: inszemináció (lefagyasztott spermiumok beültetése a kihordó hölgyekbe), Bér anyaság (a megtermékenyített petesejtet a magzatot kihordó, és megszülő hölgybe ültetik), a megtermékenyített petesejtet nem hölgybe, hanem egy alkalmas kihordóba, és megszülőbe ültetik. Az első kettő már napi gyakorlat, a harmadik még a jövő zenéje. Az mindegyikből látszik, hogy a férfiból, a szaporodáshoz, csak a spermium szükséges. Persze, az élet nem csak a szaporodásból áll. Vízió: Egy nő évente megérlel kb. 13 petesejtet, a 10 milliós népesség fenntartásához, 80 éves átlagéletkort feltételezve, kell kb.10 ezer nő, egy férfi kb. 1000 nő megtermékenyítéséhez elegendő spermiumot termel, ez azt jelenti. hogy az inszeminációt végző férfiak elegendőek lesznek a spermium előállítására is. Az így létrejövő népesség tevékenységéről ráérünk akkor gondolkodni, ha ez a népesség létrejön. Ebből látható, hogy a migránsokra semmi szükség nincs. Szerintem a nő is lehet inszeminátor, de ő nem spermiumot, hanem petesejtet adjon a közösbe.
Pitypangocska
2020. december 24. 21:07
Cseh és Donáth annyira buták, hogy önmaguk korlátait sem képesek belátni. Hogyan hiheti valaki, hogy Soros gyorstalpaló hazaeladó tanfolyamán szerzett végzettségükkel képesek lennének egy országot irányítani?? Csakis úgy, ha nagyon jól tudják, hogy egy esetleges kormányzati szerepkörben nem nekik kell gondolkodni, felelős döntéseket hozni, semmilyen, de semmilyen felelősség nem fogja őket nyomasztani, hiszen ők csak végrehajtó bábuk lesznek Soros ide tolt kezén. Ezért vihorásznak olyan felszabadultan. Remélem, a magyaroknak lesz annyi eszük, hogy ezt nem engedik meg. Donáth és Ceglédi esete is gyomorforgató és az is el lett tussolva.
Fila2020
2020. december 23. 14:29
Cseh Katalin már megint egy jó nagyot hazudott, majd felháborodott. Nem félreérti a dolgokat, hanem szándékosan elferdíti. Ha nem szándékosan, akkor még kevésbé alkalmas politikusnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!