Ennyit ér a Fidesz és Orbán Viktor híres befolyásolási képessége Európában

2020. december 09. 18:15

Lesz jogállami mechanizmus, amivel megvédjük a korrupciótól a támogatásokat.

2020. december 09. 18:15
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A Bloomberg mai híre szerint Orbán Viktor és lengyel kollégája kész elfogadni a német kormány ajánlatát és elállnak a vétótól. Vagyis a két, eddig ellenálló, és a válságkezelést akadályozó kormány meghajlott a nyomás alatt, lesz jogállami mechanizmus, amivel az uniós forrásokat védjük a korrupciótól.

A pontos részletekre még várnunk kell, de a képlet egyszerű: Orbán Viktor azt akarta, hogy ne legyen jogállami mechanizmus, nélküle kapjon uniós forrásokat. Most mégis úgy néz ki, hogy lesz jogállami mechanizmus, amivel megvédjük a korrupciótól a támogatásokat.

Ennyit ér a Fidesz és Orbán Viktor híres befolyásolási képessége Európában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2020. december 10. 16:29
A kis (K)atka már megint más filmet néz.
Burmin
2020. december 10. 12:41
Na még egy hülyén lehet röhögni, bár nem tudja a részleteket, de szerinte Orbán bukott, édes Istenem minek ennyi hülye odakintre.
dglaj
2020. december 10. 12:35
kedves katka, nagyon-nagyon sok ilyen győzelmet kívánok nektek!!!!!!!!!
silenceCZ
2020. december 10. 11:46
és az ilyen letaglózóan buta nímandok mucsiznak.... liberálfasiszták, komolyan képtelenek vagytok szembenézni a valósággal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!