A pofátlanságnak, az önzésnek nincs határa

2020. december 17. 13:52

Vannak olyan polgármesterek a Fidesztől a Momentumig, akik milliókat adnak maguknak, miközben panaszkodnak, hogy nincs elég pénz.

2020. december 17. 13:52
Dúró Dóra
Facebook

„Több mint egymillió forintos jutalmat adott magának a volt jobbikos Kepli Lajos balatonalmádi polgármestereként. Gyál fideszes polgármestere, Pápai Mihály több mint bruttó négymillióval kedveskedett – magának. Sződliget momentumos polgármestere, Juhász Béla több mint másfél millió forint jutalmat kap, miközben Fekete-Győr András momentumos polgármester novemberben még azt mondta, a vírus elleni védekezéshez nincs elég pénze a településnek.

Igen, Magyarországon akkor, amikor százezrek veszítik el munkájukat, amikor az egészségügyi dolgozók éjt nappallá téve próbálnak betegeket gyógyítani, életeket menteni, vannak olyan polgármesterek a Fidesztől a Momentumig, akik milliókat adnak maguknak, miközben panaszkodnak, hogy nincs elég pénz. A pofátlanságnak, az önzésnek nincs határa. Csak a rend kedvéért: a Mi Hazánk polgármestereinél ilyen soha nem fordulhat elő, sőt azt kezdeményeztük, hogy a kormány szüntesse meg a polgármesterek teljhatalmát! Oszd meg, ha egyetértesz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kmate1357
2020. december 18. 11:40
"Fekete-Győr András momentumos polgármester" What? :D
rókabácsi
2020. december 18. 09:49
tükörbe néztél! és rögtön saját magadat fröcsögted! jellemtelen alak vagy, és most eljött a végórád!
pemete jakab
2020. december 17. 18:48
"Vannak olyan polgármesterek a Fidesztől a Momentumig, akik milliókat adnak maguknak, miközben panaszkodnak, hogy nincs elég pénz." És igazuk van, hogy nincs elég, hisz többet is tudnának adni maguknak. Egy dakota közmondás szerint, nincs annyi közpénz, amit egy politikus ne tudna magára költeni.
Kanóc
2020. december 17. 17:59
Dóri, a nemzeti szélbernadett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!