A Fidesz magát sem tudja megvédeni, nemhogy Magyarországot

2020. december 05. 19:44

Elvesztették a kontrollt nem csak az ország, de saját védelmük felett is.

2020. december 05. 19:44
Donáth Anna
Facebook

„A Fidesz évek óta harcol a világgal azt állítva, hogy védi Magyarországot, védi a magyar érdekeket. Számtalanszor lelepleztük őket, hogy valójában csak magukat védik, egész pontosan a közpénzek elszikkasztásának rendszerét. Most az is kiderült, hogy valójában magukat sem képesek megvédeni. A legbefolyásosabb európai parlamenti képviselőjük bukott bele egy olyan botrányba, amit a Fidesz által uralt titkosszolgálatoknak meg kellett volna akadályozniuk.

Nem, nem arról van szó, hogy el kellene tudniuk tussolni, hanem arról, hogy képesnek kell lenniük felmérni a zsarolhatóságát Magyarország egyik legbefolyásosabb képviselőjének és erről informálni a döntéshozókat. Hiszen egy külföldi titkosszolgálat által zsarolható politikus veszélyt jelent hazánkra.

Ehhez képest a külföldön dolgozó magyar diplomaták és egyéb fontos emberek ügyeiben is illetékes Információs Hivatal irányítója, Szijjártó Péter bevallása szerint a sajtóból értesült Szájer József drogos orgiabotrányáról és a fejleményekről. A külügyminiszter vagy nem mond igazat ezügyben, vagy rövid idő alatt a minisztérium után az alá tartozó titkosszolgálatot is lezüllesztette.

Nem ez az első ilyen eset, hogy a Fidesz által irányított titkosszolgálat nem képes azonosítani egy Magyarországot képviselő személyt, aki zsarolhatósága miatt veszélyt jelent az ország érdekeire. Kaleta Gábort 2019-ben buktatták le gyermekpornográf anyagok birtoklása miatt, de nem a magyar, hanem külföldi bűnüldöző szervek. Csak remélni tudjuk, hogy Magyarországgal ellenséges országok erre nem jöttek rá előbb és használták ki a lehetőséget.

Most azzal bukott le a Fidesz, hogy nem csak Magyarország, de még a saját pártérdekeit sem képes megvédeni külföldön. Borkai Zsolt magányachtos orgiabulija és az abból következő önkormányzati választási vereségeknek köszönhetően kiderült, hogy ezek a botrányok igenis képesek politikai változásokat előidézni Magyarországon. Ezek után hagyni, hogy a Fidesz egyik alapítója, legfontosabb politikusa keresztény-konzervatív ideológiát hirdetve drogos orgiákra járjon titokban, azt mutatja, hogy elvesztették a kontrollt nem csak az ország, de saját védelmük felett is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
többsincskiraly3
2020. december 07. 12:30
Milyen szép.. Donáth Anna aggódik a Fidesz önvédelméért. Egyébként, igaza van. A Fidesz nem tudta megvédeni magát /meg minket/ az ötödik hadoszlop meg a "hasznos hülyék" támadásától. Az újmarxista hordák itt masíroznak közöttünk egy csapatban Gyurcsánnyal meg a Jobbikkal. És nem szégyellik magukat.. vagy szégyellik, de hát ezért kapják a jövedelmük nagyobb részét. És a fiatalságuk erre csak részben magyarázat, fiatalon is lehet gyógyíthatatlanul romlott az ember.
rajgy
2020. december 07. 08:16
Magyarország jóhírét nem is akarja a Fidesz megvédeni. Orbán Viktor nem szólt a Real Madridnak a röszkei MŰESÉSRŐL, amikor a migráns gyereke a Ronaldóval focizott. Ebben a nyilatkozatában a Fidesz kormány madridi nagykövete, Győri Enikő, a Jobbiknak dolgozó, keresztény honfitársát idiótának nevezte, a hazug migráns pártját fogta, és később sem tiltakozott, amikor a spanyol média a migráns "leterítéséről" hazudott. Győri Enikő ma az EU parlamentben ül a Fidesz listáján. https://www.elmundo.es/internacional/2015/09/16/55f853b5ca4741c5488b45a6.html
MrStokes
2020. december 07. 08:12
Elképzelem ezt a nőt , amint az egri várfalon BOTMIXXERREL küzd a muszlimok ellen......
matyi lúdas
2020. december 07. 01:05
https://i.imgur.com/o4chroP.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!