Levelet küldtem Szijjártó Péternek

2020. november 12. 16:55

A koronavírus elleni vakcináról kérdezem!

2020. november 12. 16:55
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Levelet küldtem Szijjártó Péternek – a koronavírus elleni vakcináról kérdezem!

Egyre többször hallunk arról, hogy hamarosan elkészül a vakcina a koronavírus ellen, a tudósok és a kutatók mindent megtesznek azért, hogy a kezünkben foghassuk a megbízható és hatásos szert, ami megállítja ezt a járványt. Sajtóhírek szerint a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztése ígéretes eredményeket mutat, de több más országban is zajlanak a fejlesztések.

Éppen ezért arra voltam kíváncsi, hogy Magyarország hány koronavírus elleni oltóanyagra kötött eddig szerződést. Az alábbi kérdéseket küldtem el a miniszternek:

  • A magyar kormány hány darab COVID-19 elleni védőoltás beszerzésére kötött eddig szerződést összesen?
  • Ezek közül mennyi a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztése?
  • Milyen egyéb gyártókkal állapodott meg a kormány eddig, és ez hány darab vakcinát jelent?
  • A kormány tervei szerint ingyenes lesz-e a vakcina, illetve kötelezővé teszik-e az oltást?

Amint választ kapok tőle, beszámolok róla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. november 14. 09:35
Szijjártó idei teljesítményén nevetek: - tavasszal megvette drágán a horkolásgátlókat, most megpróbálja eladni... kijelenti, hogy aki home officeba dolgozik, azt ki kell rúgni, most home office dolgozik.. -minden évben követi az átlátszó a NER jachtot, erre belemosolyog szíjjas a kamerába a jachton a korrupt fideszes oligarchával együtt... - kiderült, hogy rendőrségi helikopterre jár haza, meg megy zabálni a vidéki csicskáihoz... - beleavatkozik az ukrán választása, válaszul kitiltanak néhány magyart... - beleszáll páros lábbal Bidenbe, aki megnyeri az USA elnökválasztást... -végig fertőzi Kambodzsát, most zárják az iskolákat az országban, mert egy világjárvány közepén neki személyesen kell mennie máltai luxusjettel.... és egy ilyen kretén buta, hazug, korrupt, tanulatlan fos a fideszesek külügyminisztere!
atila68
2020. november 13. 13:01
Kedves Che Guevara Katka! Segítek. Közöd, semmi. Mi lenne ha inkább a munkáddal törödnél és igyekeznél javítani Magyarország pozícióján Európában?
Krupp Skya
2020. november 13. 06:06
Biztos Botmixerrel Bontja a leveledet kurva.
KannibálTatárÚr
2020. november 13. 05:44
Te HüPi! Neked a magyar miniszterhez semmi közöd. Ő ugyanis a magyar parlamentne felelős a munkájáért, nem pedig a brüsszeli ingyenélőknek. Alakítsatok magatoknak kormányt, aztán azt aztán baszrigálhatjátok. Annak viszont Mo. belügyeibe nincs beleszólási joga. Így Brüsszelben játszhattok a homokozótokban. Arra vagytok érettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!