Intő jel Amerikából 2022-re

2020. november 10. 14:30

Mindent elárulnak a magyar ellenzék Joe Biden győzelmére adott heves reakciói.

2020. november 10. 14:30
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

„Emlékeznek még? A 2016-os amerikai elnökválasztás után attól volt hangos a nemzetközi balliberális sajtó, hogy Donald Trump kizárólag az oroszok hekkertámadásainak köszönhetően tudott győzni – most viszont, amikor valóban számtalan gyanús eset látott napvilágot a Joe Bidennek kedvező visszásságok kapcsán, a demokratikus intézményrendszer elleni támadásról beszélnek a balliberálisok már akkor is, ha valaki csak felveti a csalás gyanúját. Szintén sokatmondó, hogy a Jobbiktól a Demokratikus Koalícióig mindegyik ellenzéki párt ujjong a 78 éves politikus győzelme miatt, aki első intézkedései között eltörli az egyes muszlim országok állampolgárainak bevándorlását tiltó rendeletet.

Mindez két dolgot biztosan elárul a magyar ellenzéki politikusokról: 2022-ben minden létező, akár vitatható eszközt is be akarnak majd vetni a győzelmük érdekében, illetve már alig várják, hogy Soros György támogatásával a hátuk mögött lebontsák a szigorú magyar bevándorláspolitika fizikai és jogi elemeit.

Négy évvel ezelőtt, a 2016-os amerikai elnökválasztási kampányban folyamatosan azzal támadták Donald Trumpot, hogy az oroszok segítségével akar hatalomra jutni. Ezt a vádat nemcsak az amerikai, hanem az egész nemzetközi balliberális sajtó megállás nélkül harsogta. Amikor pedig Donald Trump négy évvel ezelőtt meglepetésszerű győzelmet aratott Hillary Clintonnal szemben, a toleran­ciát és elfogadást hirdető liberálisok az utcára vonultak, nem tudták elfogadni az amerikai választópolgárok demokratikus döntését, arról beszéltek, hogy Trump kizárólag az oroszok hekkertámadásainak köszönhetően tudott győzni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. november 10. 20:10
A moslékkoalíció minden aljasságára fel kell készülni és felkészíteni a szavazóbizottságba delegált tagokat a lehetséges csalási módokra. Van egy pár. A szavazatszámlálás a legfontosabb, nem lehet lehetőséget adni arra, hogy a Fideszre leadott szavazatot ügyesen megkettőzve az x-et érvénytelennek nyilvánítsák. Nem csak a szavazóhelyiségben, de a környéket is figyelni kell, a láncszavazás és a rábeszélés-fenyegetés elkerülése miatt. Én megtiltanám mobil bevitelét a szavazóhelyiségbe, vagy át kellene adatni a bizottságnak a szavazás idejére. Ez is gátolná a láncszavazást! A mozgósítás a másik fő kérdés. A jobboldali szavazók maximális mozgósítása nélkül gond lesz. Az előzetes közvéleménykutatások, vagy a napköziek nem mutathatják a kormánypártok előnyét, max. a fej-fej melletti állást és azt sugallva, mindenkinek el kell menni! A ballibant csürhe úgyis elmegy, a jobboldaliak között elég sok a lusti! Így jártunk a Fővárosban is! Tarlós vezet - aztán mégsem! A szavazók 25,84%-val nyert Kamugeri.
mokány
2020. november 10. 18:27
A libsi sajtót nem zavarja, hogy a valóban autoriter hatalmak Bident referálják.
olajfa1
2020. november 10. 18:20
Ha Amerikában -a demokrácia "őshazájában"- ilyen nyílt és iparszerű csalással lehet elnököt választani akkor itt Magyarországon fel kell készülni a lehető legrosszabbakra!!!...
holder
2020. november 10. 16:13
Dani, kicsit kreatívabban - ezt a mantrát egymás szájából veszitek át, kevés lesz ez Marika néninek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!