Az igazi munka most kezdődik

2020. november 08. 15:13

Amerika készen áll. Ahogy Joe Biden és én is. 

2020. november 08. 15:13
Kamala Harris
Twitter

„Most kezdődik az igazi munka.

A járvány legyőzése.
Gazdaságunk újjáépítése.
Az igazságszolgáltatás és a társadalom rendszerszintű rasszizmusának kiirtása.
A klímaválság leküzdése.
Nemzetünk lelkének meggyógyítása

Az előttünk álló út nem lesz könnyű. De Amerika készen áll. Ahogy Joe Biden és én is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. november 09. 13:14
Angyalom, mikor szabadítjátok fel a fehéreket?!?
Box Hill
2020. november 09. 12:27
Kamala anyai ágon brahmin. Az indiai legfelsőbb kaszthoz tartozik. A Wiki így ír az embertársaikkal való viszonyukról: Akik nem hinduk, azok nem tartoznak bele egyik kasztba sem, kaszton kívülinek számítanak, és érintésük tisztátalanná teszi a hindut. Például egy külföldi üzletember kézfogása után a magasabb kasztokhoz tartozóknak rituálisan meg kell tisztálkodniuk. Ezért ragaszkodnak a kora reggeli interjúhoz, mivel ekkor nem kell kétszer mosdaniuk. Elég elhalasztaniuk a reggeli tisztálkodást. Az igazi munka a sok kézmosás lesz, ugye Kamala?
matykox
2020. november 09. 08:26
"Amerika készen áll. Ahogy Joe Biden és én is. " Jóvanna, legalább azt várd meg, amíg lehúzom a cipzárt!
NewHorizon
2020. november 09. 06:55
Mondja ezt a népszerűtlen szélsőballiba, aki már az előválasztások alatt nagyon lemaradt de az (előre odaígért) alelnökségért most végleg feltápászkodhat hátán töltött életmódjából, mert azt a munkát már úgy látszik elvégezte. Ha tényleg ez lesz a végeredmény, akkor Amerikát egy korrupt, szenilis bábfigura és ez a normális körülmények között megválaszthatatlan nőszemély fogja vezetni. Egyenesen a marxista (legújabb burkolatban globalista) utópiába! Különben Joe Biden is nagyon szegényesen produkált az előválasztások alatt. Aztán hirtelen előre lett nyomva és ő lett a jelölt, érdekes módon csak egy pár napra rá, hogy az ukránok bejelentették, hogy kivizsgálást indítványoznak ellene. Úgy látszik kedves korrupt demokrata barátai, akik ezekben a dolgokban nyakig vele együtt benne voltak, jobbnak látták, hogy sürgősen tenni kell valamit, hogy mindezt megállítsák. A másik erőteljes fegyver: A Hammer elnevezésű számítógép program sokat segített a korrupt Obama adminisztráció tagjainak, mivel ezt politikai ellenfeleik kárára tudták (illentve a demokraták jelenleg is tudják) használni, a Scorecard nevű programot meg választási szavazatok megcserélésére. Ezért vesztett Bernie Sanders, nem mindha kár lenne érte. Az eddig (egyszerű földönjáróknak) láthatatlan kötőszálak kezdenek egyre jobban összeállni, főleg, ha több és több ember felfigyel és észreveszi, hogy sok minden (főleg mi az, ami) nem stimmel. Persze a fake news media ezt összeesküvés-elméletnek csúfolja abban a reményben, hogy elszégyeljük magunkat és majd mással foglalkozunk. Oknyomozó üjságíró tömören megmagyaráz sok mindent az elcsalt választások és a media szerepe körül az itteni videóban: Greg Hunter (aki tisztességesebb időkben CNN riporter volt) program on youtube, 2020. nov. 8. https://www.youtube.com/watch?v=16s424pCUHA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!