Apu azért iszik, mert te hülyeségeket beszélsz

2020. november 14. 13:39

Aki túlzottan kinevetné Aput a hülyeségeiért, ne feledje a Leninnek tulajdonított mondást: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik!

2020. november 14. 13:39
Kurtz ezredes
Kontra

„A lassan egy évtizede tartó Apu azért iszik, mert te sírsz rendezvénysorozat alapvetően nem tartozik ebbe a kategóriába. Általában szórakoztató és informatív, néhol viszont komoly előadásfolyam Magyarország két leghírhedtebb közéleti belgájával, a közismert kritikussal, Puzsér Róberttel és a kevésbé közismert, de bizonyos értelmiségi körökben annál híres-hírhedtebb Farkas Attila Mártonnal, azaz FAM-mal.

Tudjuk azonban az örök törvényt: Ami elromolhat, az el is romlik. A legkiválóbb gépezetbe is kerülnek időnként homokszemek, és mivel az előadás-sorozat a fiatal városi értelmiségiek körében igen népszerű, ezek a homokszemek időnként vissza-visszahullanak ránk. Az elsivatagosodást meggátló cikksorozatunk ezekben igyekszik kijavítani és tanácsot adni Apunak és gondolkodócimboráinak. Aki pedig túlzottan kinevetné Aput a hülyeségeiért, ne feledje a Leninnek tulajdonított mondást: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik!

AZ ÚJ AIRBUS HAJTÓMŰVE MÁSODPERCENKÉNT EGY TONNA KEROZINT ÉGET.
És emiatt felforr ez a gyönyörű boJgónk…

Mielőtt bárki azt hinné, Robi viccelt, dehogyis viccelt. 20 perces hisztirohamot rendezett, mely teljes egészében erre a totális baromságra lett alapozva. Készséggel elhiszem, hogy Robi nem reálértelmiségi, és csak egy egyszerű bölcsész, de szerénységem is oda járt, és alsó tagozatos matematikai ismeretekkel is kiköptem a fehérjeturmixot a röhögéstől, hogy nyilván mindjárt megjelenik göndör parókában Jáksó, és mosolyogva átnyújt egy üveg olcsó pezsgőt a puzséri boJgóapokalipszist megbabonázva hallgató bölcsészközönségnek. A pincemély azonban rideg és sötét, mint a festői Ausztriában.

Rá kellett jönnöm, hogy ez itt bizony nem trollkodás, hanem teljesen komolynak szánt előadás. Robi alapállítása nincs túlbonyolítva holmi konkrétumnak nevezhető tényekkel. Mégis melyik új modell, a teljesen új 350-es, vagy a felvétel időpontjához képest legkorábban kijövő 320neo, ami a 30 éve forgalomban levő 320-as család modernizált tagja? Ilyen keresztkérdésekkel már ne zavarjuk meg a filoszt, a Szellem Arisztokratáját, mi? Robinak a sok bölcselet mellett nyilván nem marad ideje Wikipédiát nézegetni, Hermész Triszmegisztosz pedig biztos sok érdekes dologról írt, de erről pont nem.

Robi nyilván a világ legnagyobb utasszállító gépére, az Airbus A380-asra gondolt, amely már annyira nem új. Normális közforgalomban 2007 óta perzseli a boJgót, ami még azóta sem változott tőle izzó lávapacává. Mivel hatalmas repülőgép, ezért Robi és a hozzá hasonló érzelemdús környezetvédők saját szempontjuk szerint joggal feltételezhetik róla, hogy az első számú közellenség, és a tányér sarkaiból miatta olvad el a jég, sajnos azonban van néhány zavaró mellékkörülmény. Hívjuk segítségül ezekre az ilyen érzelemdús környezetvédők igazi istenét, a Szent T0dományt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZOARD
2020. november 15. 17:27
Mondott Puzsér egy pontatlan dolgot és akkor ettől már érvénytelen minden amit mondott? Bocs, de nekem volt geci kínos olvasni ezt a barom agymenést amit Kurtz ezredes itt előadott.
tango47
2020. november 15. 14:43
Néha jókat szórakozom Puzsér agymenésein, de amikor hülyeségeket mond, akkor általában felemeli a hangját. Talán ezért ordít folyamatosan?
Csanka73
2020. november 15. 09:59
Lejárató cikk? Nem egy rossz adatok közölt, hanem ezen lovagolt hosszú percekig. Erre építette a mondókáját. Szóval nem lejárató cikk. Csak szembesíti a rideg valósággal, hogy egy barom... Ennyi A hozzászólás többi része meg nem értelmezhető. Illetve nincs semmi köze az eredeti cikk tartalmához.
ZOARD
2020. november 15. 09:19
Ez az egész csak egy aljas lejárató "cikk" ami egy téves adat bemondásáról szól. A klímaváltozás ettől még nem lett megcáfolva. Kis érdekesség, hogy a "cikket" lehozó portál vezérigazgatója Halkó Petra, édesapja Halkó Pál a szegedi fidesz alelnöke. A család Habony Árpi bizalmasai. https://orszagszerte.atlatszo.hu/nagytakaritas-a-szegedi-fidesznel-habony-embere-az-elnoksegben/?fbclid=IwAR2_e1pou-P7L2vgxIHemMBuZJHfWQovt4rxagEqvqaKCaGGjJsuwo9VCfQ "Egy brancs maguk, ne is tagadja."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!