Szegény Niedermüller Péter!

2020. október 21. 15:55

A baloldali valóság ezúttal egy bizonyos Borka-Szász Tamás, erzsébetvárosi DK-s önkormányzati képviselő képében jelent meg.

2020. október 21. 15:55
Felföldi Zoltán
Magyar Nemzet

„Szegény Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere, csalódott és elkeseredett. Oly mértékben, hogy alig tud valamit mondani. Igazából ordítani tudna, de nem tud, mert alig kap levegőt. És ezúttal kivételesen nem azért nem kap levegőt, mert fojtogatja a légkör a jobboldali diktatúrában, amit Orbán és társai, két és félmillió, barom módjára szavazó, megtévesztett választópolgár segítségével kiépítettek. Szegény Niedermüller Péter azért szeretne ordítani, és attól nem kap levegőt, mert hirtelen, nem várt módon találkozott a magyarországi baloldali valósággal. Ő csak gyanútlanul sétált az Erzsébet körúton, és ekkor valamelyik sarok mögül hirtelen elé ugrott a baloldali valóság és jól gyomorszájon vágta. Szegény Niedermüller Péter pedig fel akart ordítani, de helyette összegörnyedt, és levegő után kapkodott.

Amikor végre összeszedte magát, akkor írt egy Facebook-posztot, amelyet szerencsére mi is olvashattunk, mert Niedermüller Péter profilját és bejegyzéseit nem cenzúrázza ki a Facebook, ellentétben életvédő civil szervezetek, valamint jobboldali politikusok, közírók, gondolkodók bejegyzéseivel, sőt sok esetben a teljes profiljukkal.

A baloldali valóság ezúttal egy bizonyos Borka-Szász Tamás, erzsébetvárosi DK-s önkormányzati képviselő képében jelent meg, mondhatni, őt használta médiumként. Történt ugyanis, hogy Borka-Szász képviselő úr, aki képviselői tiszteletdíját és egyéb bevételeit kevesellte, jövedelem kiegészítés céljából bitcoin-bányászatba fogott. Ez a tevékenység ugyan jóval kisebb beruházást igényel, mint más, hagyományos vállalkozási formák (építőipar, gépgyártás, mezőgazdasági termelés, élelmiszeripar, etc.) és a folyó költségek is jóval alacsonyabbak, Borka-Szász képviselő úr azonban a bitcoin-bányászathoz szükséges, viszonylag csekély összegű beruházásra sem kívánt költeni, és a folyó kiadásokat sem kívánta saját zsebből finanszírozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pangea
2020. október 21. 18:26
Négermüller elvtárs majd megnyugszik,ha egy muszlim menekült elválasztja a főt a stresszel telített testétől....:-)
lazio154
2020. október 21. 17:28
Nem tudom, miért nem tudjátok ezt úgy felfogni, a mint Lölőnél szoktátok. Tudjátok az áramszámla kb. 40% a az áramdíj. A nagyobb rész a hálózati átalakítók, vezetékek fenntartásának költségei. Tehát munkahelyeket tart fenn. Mindezekért világbajnok Áfát fizet a közösbe. Támogatja a költségvetést is. A megtermelt bitcoin az országban marad, amelyből további termelő beruházásokat valósithat meg. Csak annyit kell tenni, hogy mint Lölőnél szokás azt a 40% valódi lopást vissza nem téritendő állami támogatásnak tekintsétek.
ittésmost
2020. október 21. 17:18
''hirtelen, nem várt módon találkozott a magyarországi baloldali valósággal'' -- és lett belőle Rémüldöző Képződmény.
k33
2020. október 21. 16:39
Mindenki tudjam hogy a DK as tolvajok pártja. A Momentum meg az ügynököké! A jobbik meg a hülyéké. A többi kis balos párt, meg csak a nevükben más!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!