Értem én, hogy Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel semmire

2020. október 28. 18:02

De legalább saját soraikból kikerülő főpolgármester érdekeit figyelembe vehetné.

2020. október 28. 18:02
Hont András
Hont András
Facebook

„Térjünk vissza néhány szó erejéig a Párbeszéd nevű élősdi parancsuralmi terveire – mégpedig Karácsony Gergely miatt. Ő Budapestnek mégiscsak a főpolgármestere, és mindenkinek az volna az érdeke, hogy el tudja látni a feladatát – jól, rosszul, majd mindenki megítéli megbízatása végén –, s ne hülyeségek miatt kelljen magyarázkodnia. Utaltam már rá, hogy befolyása saját pártjára vetekszik a magyar politikusok amerikai elnökválasztásra gyakorolt hatásáéval. (Számomra is rejtély, hogy akkor meg miért társelnök).

Ezúttal is a frakció önmaga terjesztette elő az indítványcsomagot. Információim szerint a Fővárosnak semmi hasonlót nem áll szándékában bevezetni, a parlament meg úgyis leszavazza azt a javaslatot, amely szerint »a kormány rendelje el, hogy a tömegközlekedés csak munkába járáshoz, valamint idősgondozáshoz, gyermekek gondozása érdekében legyen igénybe vehető vagy akkor, ha élelmiszerbolt, gyógyszertár ötszáz méteren belül nem elérhető, s csak azon esetekben, ha egyéni közlekedés igénybevételére nincs mód«. A Fidesz azonban lecsapott, és felületein ezerrel hirdeti, hogy Karácsony pátja kitiltaná a tömegközlekedésből az időseket. 

[...]

Értem én, hogy Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel semmire. Sem a valóságra, sem a gyermekek nevelési és társasigényeire, sem a kegyeleti szempontokra, de legalább saját soraikból kikerülő főpolgármester érdekeit figyelembe vehetné.”
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. október 29. 17:54
Szabó Tímeát már mindenki elmebetegnek tartja. Olyan szinten hazudozik, hogy az már szinte nevetséges, amellett, hogy felháborító.
tango47
2020. október 29. 11:33
Egyre többen döbbennek rá, hogy törököt fogtak Karácsonnyal és társelnökével Kabul rózsájával, hogy trükkök százaival (mert nem a választók szavazataival) felemeltek egy teljesen jelentéktelen alakulatot. Az külön hab a tortán, hogy mennyi kárt okoznak.
pollip
2020. október 29. 08:36
Hontnak: Undorító a hvg-s cikkek alatti hozzászólások. A koronavírus kapcsán a kormánypárti fertőzöttek halálát kívánják, valamint újabb fertőzöttek el örülnének. A HVG ezzel hergeli az olvasóit. Mindenki tudja, mit művelnek egy kormánypárti ember halála kapcsán! A HVG ilyen esetekben engedi a hozzászólásokat. Viszont: szivárványos témában nem szólhatnak hozzá a HVG olvasói, ezzel védi a lap a szivarvanyosokat! Undorító a HVG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Syr Wullam
2020. október 29. 07:23
Valami nagyon nem stimmel Honttal az utóbbi időben. Rossz vége lesz ennek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!