Én így képzelem el mindannyiunk jövőjét!

2020. október 22. 08:50

Európában sehol, így Magyarországon sem fordulhat többet elő, hogy a válság alatt a bajban lévők nem kapnak segítséget.

2020. október 22. 08:50
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Európában sehol, így Magyarországon sem fordulhat többet elő, hogy a válság alatt a bajban lévők nem kapnak segítséget. Készítettem egy javaslat csomagot arról, mit kell tenni ahhoz, hogy a legkiszolgáltatottabbak ne roppanjanak bele a válságba. Erről szólt a vita ma az EP-ben. Természetesen kell az európai minimálbér. Ennek kidolgozására szólítottam fel az Európai Bizottságot. Kell, hogy többet költsünk az egészségügyre, az oktatásra, a nyugdíjakra. Meg kell változtatni azokat az igazságtalan adórendszereket, amelyek nem csökkentik a vagyoni különbségeket. Szerintem Európa, és Magyarország csak így lesz képes óriási veszteségek nélkül kilábalni a válságból. Én így képzelem el mindannyiunk jövőjét!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 23. 17:32
így? ekkora málé szájjal?
lhotx
2020. október 23. 16:56
Bocsánat, kicsit elkéstem a magyar nyelvű fordítással! Tehát: ,,Úgy képzeli valamennyiünk jövőjét, hogy MI ITT kötelesek vagyunk épp annyira ostobák és tájékozatlanok lenni, hogy NEKIK még jól menjen a szekér."
Krupp Skya
2020. október 23. 07:30
Ha ti nyertek én a jövőt egy hatalmas gumilövedéknek képzelem el, ami alatt Gréczy Zsolt farka a masni és a név Kézbesült Európai Államok KEA
rókabácsi
2020. október 22. 17:02
majd ha a lopott vagyonotokat szétosztjátok a szegények közt! de addig KUSS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!