A nőknek is van prosztatájuk

2020. október 28. 10:08

Tök mindegy, minek jártunk utána, tök mindegy, mit teszek én ki ide, a már eleve kész válaszokkal rendelkezők körében ezek lesznek a tények.

2020. október 28. 10:08
Hont András
Hont András
Facebook

„1. Hadházy Ákos kirak egy képernyőfotót a hivatalos magyar koronavírus-honlapról, amely azt az információt ábrázolja, hogy meghalt egy prosztatamegnagyobbodásban is szenvedő 88 éves NŐ.

Amikor ez kikerült az oldalra, nyilván meghökkentőnek tűnt, így utánamentünk. Bárcsak mindenben ilyen alaposak lennénk. Elég volt a Wikipédiáig menni. »A nőknek is van prosztatájuk. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el«.

Bekommenteltem ezt Hadházy alá, reakció semmi, de már folyik a felcsúti bugrisozás, meg a gyilkosozás, egy hozzászóló meg kitartóan érdeklődik – így a járvány sokadik hónapjában –, hogy hol érhető el ez az »információs oldal«.2.

„Koronavírusban halt meg egy XIII. kerületi általános iskola tanára« – adott ki közleményt az iskolából származó, belső információk alapján a Pedagógusok Szakszervezete. A hír a szakszervezet honlapjára is felkerült. A család nem sokkal később cáfolta, hogy a tanárnő koronavírusos lett volna, »hosszan tartó súlyos betegségben halt meg, mely semmilyen összefüggésben nem állt a covid fertőzéssel« – közölte az elhunyt testvére. Ezt követően megkerestük a szakszervezetet – bárcsak mindenben ilyen alaposak lennénk – Szabó Zsuzsanna elnök elmondta, az iskolából, egy közvetlen kollégától szóbeli tájékoztatást kaptak arról, hogy az érintett tanár koronavírusos volt, ez alapján adták ki a »tájékoztatást« ( = fölháborító, hazug hangulatkeltést). Ugyanakkor a hírből töröltek minden konkrétumot, DE kinn hagyták a honlapjukon a hírre alapozó gyerek- és természetellenes követeléseikkel együtt. (https://hvg.hu/.../20201027_halal_koronavirus_covid...)

Tök mindegy, hogy minek jártunk utána, tök mindegy, hogy mit teszek én ki ide, tök mindegy, hogy összefüggéseiben mit jelentenek a járványadatok, a már eleve kész válaszokkal rendelkezők körében ezek lesznek a tények.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2020. október 28. 20:11
Respect! Le a kalappal! Vagy mi a fene!
Box Hill
2020. október 28. 19:07
Sőt a Skene -mirigyeken kívül Bartholini mirigyei is van a nőknek, sikosító folyadékot választanak ki a prosztatához hasonlóan. Ez akkor kétszeres prosztata, ha jól látom.
Vucli Tóbiás
2020. október 28. 17:35
Koncentráljunk a Pedagógusok Szakszervezetére. "Valaki azt mondta" alapon "tájékozódnak,", majd osztják a hülyeséget a honlapjukon, nagy boldogan. Mit várunk egy országban, ahol a Korózs-videót 2 000 000 marha osztotta meg a Facebookon?! Pletyka, gyűlölködés, ostobaság. -- Míg ezt írom, az oldal szélén Bangónét látom. Lássuk be, sok embernek ő egy ideál.
zsanett-kúnrum
2020. október 28. 16:44
Anyumat még a gólya hozta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!