Ütőszezon

2020. szeptember 13. 22:16

Az otthon az szent. Ahogy az egyetemi autonómia.

2020. szeptember 13. 22:16
Lendvai Ildikó
Népszava

„Valami változik. Valami mozog a mélyben. Valami átrajzolódik. Mindkét politikai oldalon. A Fidesz »főszezonában«, a NER virágkorában persze nem is két oldal volt. Centrális erőtérről volt szó, ahol a kormány elegánsan középre helyezi magát. A főszezonnak számukra vége. Utószezon van, kétosztatú tér, a kormánypárt már nem bíró, hanem küzdőfél a páston.

Persze szeretné fenntartani a csatazajon felülemelkedő közép pozícióját, hiszen az sokkal hálásabb. A kancelláriaminiszter a legfőbb politikai tőkéjét képező ártatlan, rokonszenvet keltő arccal közli, hogy sajnos a kormány nem szólhat bele a Színművészeti dolgába. Ez az egyetem belviszálya. Betuszkolta a rablót az ajtódon, pisztolyt adott a kezébe, de hát nem avatkozhat bele abba, mi történik a lakásod négy fala között! Mert az otthon az szent. Ahogy az egyetemi autonómia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. szeptember 14. 20:46
Semmi dolgod az mszp háza táján, hogy mindig a Fidesszel foglalkozol? Mi van kecskeházival? Nem mintha sajnálnám.
Venn
2020. szeptember 14. 20:02
Nagyon feledékeny vagy te sipánka. A szent otthonba - hívás nélkül - beültetek agitálni, megpofozni, meggyilkolni, kirabolni az ott lakókat. Azután még lakatot is cenzorkodtál a szájukra, évtizedekre.
Saksafar
2020. szeptember 14. 15:58
Meg a szólásszabadság is szent Madame Cenzorka von Botox de Gyöngytyúk néni, teccik emlékezni?
még fokozza
2020. szeptember 14. 13:50
Vigyáznak a látszatra. Azt állítják az Indexet sem akarták megkaparintani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!