A XXI. század tömegpusztító fegyvere

2020. szeptember 14. 09:41

A hülyeség sokkal-sokkal veszélyesebb a koronavírusnál!

2020. szeptember 14. 09:41
Pomichal Krisztián
Ma7.sk

„Sokak szemében az évszázados hagyományokra visszatekintő lapok elvesztették a hitelüket (ismét hangsúlyozva, ebben maguknak is óriási a felelősségük), és ismeretlen civilek által szerkesztett hírportálok vagy kuruzslók, füvesemberek és javasasszonyok Facebook-státuszai váltak információforrássá. Szem előtt tartva a minden ember szabadon lehet hülye mély bölcsességét, ezzel nem is lenne semmi baj, amíg az ember, megmaradva saját kis véleménybuborékjában, legfeljebb az ismerőseivel osztja meg abbéli meggyőződését, hogy a koronavírus valójában nem is létezik, esetleg azt, hogy az oltással csak Bill Gates akar nanorobotokat belénk tenni. Időnként hozzánk is befutnak hasonlók.

A baj ott kezdődik, amikor egyre többen döntenek úgy, hogy például maszkot sem kell hordaniuk. A nyilvánvaló járványügyi kockázatok mellett mindez például olyan kellemetlenségekkel is járhat, hogy le kell állítani a Pozsony–Komárom közti vonatot, mert egy utas nem hajlandó felvenni a szájmaszkot, vagy tíz percet kell várni a boltban a kasszásra, mert éppen azon veszekszik valakivel, hogy legalább addig tegye fel a maszkját, amíg fizet. Mindkettőnek elszenvedője voltam az elmúlt hetekben.

Aztán van itt még valami! Ezeknél jóval fontosabb. A koronavírus-oltás körüli zűrzavarnak köszönhetően ugyanis új erőre kapott az oltásellenes holdkórosok tábora, akik hol máshol, mint a közösségi oldalakon terjesztik veszélyes marhaságaikat. A szakemberek lépten-nyomon elmondják, ha lesz is vakcina, felesleges kötelezővé tenni, ahogy az influenza-, úgy a koronavírus ellen sincs értelme mindenkinek beoltatnia magát. Ez persze nem különösebben érdekli az oltás mögé gyíkembereket vizionálók sokaságát, akik ugyan rettegnek attól, hogy a kormány az ő privát szférájukba avatkozzék, mégis szinte naponta posztolják a Facebookon, hogy éppen merre járnak. Az ilyesmin akár elnézően mosolyoghatna is az ember, de a Covid miatt új erőre kapó oltásellenességet csírájában el kell fojtani. Innen ugyanis egyetlen aprócska, de határozott lépés a kötelező oltások elutasítása. A hülyeség pedig sokkal-sokkal veszélyesebb a koronavírusnál!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2020. szeptember 14. 16:43
Pomichal Krisztián, nem tudom ki ez a figura, írt már itt korábban is, de nem tudom, hogy mivel foglalkozik. A hülyeség valóban káros, de egy ilyen cikket írni, úgy, hogy az ehhez kötődő ismeretekkel ne legyen tisztában, az is veszélyes, sok ember olvassa, és talán még el is hiszi. A szerző egy magas lóról, lehülyéz embereket, de neki sincs halvány gőze az írottakról. Nem az olyanoknak a hírportálját kell olvasni akik hülyék, hanem olyanokét, akiknek a szakmai képzettsége vitán kívül áll. A maszkok feleslegesek, ha valaki ezt még mindig nem tudja, akkor ne írjon róluk. https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/daz-az/2020/daz-33-2020/hauptsache-maske Egy mai cikk: https://www.achgut.com/artikel/die_taegliche_taeuschung_das_rki_zaehlt_am_gesetz_vorbei ,,A napi megtévesztés" a címe, egy ügyvéd írta, és arról szól, hogyan hamisítja a korona adatokat a Robert Koch Institut, Németország legfontosabb intézete, járvány, és fertőzés ügyekben. Nem is szólva arról, hogy a törvényt sem tartják be. Ez az a intézet, amelyet rendelkezéseiben mi is követtük. Rákos beteg halottbizonyítványán korona szerepel, mint a halál oka. https://twitter.com/TomTom782/status/1303807767241789441 Az klasszikus,és bevált oltások ellen nem hiszem, hogy tiltakozás lenne, az én gyerekeim is minden kötelezőoltást megkaptak. Korábban mikor sokat utaztam, nem csak a kötelezőoltást, hanem az ajánlottat is kértem. De egy ilyen bizonytalan kimenetelű oltást én se szeretnék. De felesleges is, 70 év alatt, akinek nem volt súlyos betegsége, nincs rá semmi szükség. A gyógyszeripar persze szeretné, de én jól emlékszem, hogy mi volt a korábbi SARS járványoknál. Arról pedig igen is beszéltek, hogy egy kényszeroltást bevezetnének, a németeknél, a franciáknál, az olaszoknál, Billről nem is szólva. De mindenütt visszakoztak a felháborodásra. Mégis, Merkel azt is mondta, lehet, hogy a jelenlegi állapotok addig maradnak, amíg nincs egy oltás. Ami 2-3 évig is eltarthat, ha nem csalnak, és az előírások szerint járnak el. A kényszerítés könnyen megoldható, mondta Bill a hullarabló, azok akik megtagadják, a chipet, azok nem utazhatnak, etc.. A Youtube-on megtekinthető. Igen, így tényleg működne. Tegnap egy osztrák újságban olvastam, hogy 2020 az év, amikor nem lesz karácsonyi ünneplés. Ez már most fix? Mint a bajor elnök, márciusban, hogy elmarad az októberi sörfesztivál. A jövőbe látnak. Engem zavarnak az ilyen kritikus cikkek, amelyek hemzsegnek a hibáktól.
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. szeptember 14. 13:01
Nyugodtan el lehetne kezdeni begyűjteni az ilyen rikoltozó oltáselleneseket rémhírterjesztését vagy közveszély okozásáért. Pár hónap pihi a sitten a rablógyilkos cigányok között lehet elmulasztaná a nagyhangúskodást, hőzöngést.
zakar zoltán béla
2020. szeptember 14. 10:58
Se több!
balbako_
2020. szeptember 14. 10:28
Igen harcolnak a szabad fertőzöttségért, és a szabad fertőzhetőségért. Csodás liberalizmus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!