A liberális média védi a Netflix gyermekpornóra hajazó filmjét

2020. szeptember 16. 10:52

Kislányok twerkelnek és mutogatják a nemi szerveiket.

2020. szeptember 16. 10:52
Családháló
Vasarnap.hu

„A Cuties (Cukorfalatok) témájához természetesen morális tartalom is kapcsolódik, no meg rengeteg tanulság, de azért a tény attól még tény marad: kislányok twerkelnek és mutogatják a nemi szerveiket egy olyan filmben, amit az ajánlóban úgy hirdetnek, hogy »gyermekekről gyermekeknek«. Talán nem véletlen, hogy a gyermeküket szerető és féltő szülők egyként szólaltak fel a film ellen, mint ahogy az sem, hogy komoly művészi értékeinek hangsúlyozása helyett (a Sundance fesztiválon korábban díjat nyert a mozi) inkább a szexuális ragadozók kiváló terepeként jellemezték az alkotást. Ám, amint az már lenni szokott, a liberális média ismét támadásba lendült a jó ízlésünk, illetve gyerekeink lelki és testi egészsége ellen.

Történt ugyanis, hogy a Rolling Stone, a Los Angeles Times, valamint a The New Yorker publicistái egy emberként álltak ki a film mellett, amely szerintük a felnőtté válásról szól, és kifejezetten »megéri megnézni«. Kérdés, milyen felnőtté válásról beszélnek? Az alkotók a bemutatott jeleneteket úgy indokolják, hogy azok valójában elrettentő példaként szolgálnak a világunkban fellelhető ártatlanság elpusztításáról. De azért itt álljunk meg egy pillanatra: az állatkínzás ellen sem úgy lépünk fel, hogy jól megkínzunk egy állatot, aztán művészfilmnek eladva megmutatjuk az erről készült felvételeket a közönségnek.

De menjünk egy kicsit tovább: mit gondolnak, hogy zajlott a szereplőválogatás? Hány 11 éves kislánynak kellett eljátszania a jelenetet, ami alapján az alkotók eldöntötték, megfelel-e a karakternek? Tudjuk, mi szokott történni például a horrorfilmek gyerekszereplőivel?

De térjünk vissza egy kicsit a filmet ajnározó liberális médiumokra! A Rolling Stones szerint semmi olyasmi nincs a filmben, amire a pedofilok haraphatnának (honnan tudják, van ilyen jellegű tapasztalatuk?), szerintük az alkotás egyszerűen egy felnőtté válásról szóló történet, amire a most zajló kultúrharc keretében ugrott rá a jobboldali média. Los Angeles Times ennél tovább megy: szerintük a filmet abszolút érdemes megnézni, és a fanyalgók úgy ítélik el az alkotást, hogy még csak nem is látták. A kritikát megfogalmazó emberek szerintük olyan »dühödt jobbosok«, akiknek problémái vannak azzal, hogy egy gyermek szabadon kifejezze magát szexuálisan.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2020. szeptember 17. 14:09
Twerk Szerintem az orosz vagy japán helyből sokkal perverzebb, mint egy európai nekifutásból. Küzdenek is ellene rendesen, igyekeznek irtani mindenhonnan, valószínűleg kormányzati nyomásra. Hogy az ő kormányukat mi nyomja, azt én nem tudom, de gondolom a tájjellegű Sorosov vagy az ő nagy barátja, Yen-Linga Yoni. De szépen alakul itt is egy réteg, aki vevő az ilyesmire. oszt majd úgy lesz, mint már volt, demokratikusan megválasztott jobboldali kormányunk leszállítja a korhatárt, mint ezt a cigányok "érdekében" egyszer már megtette. Számomra teljesen hihetetlen, hogy egy nemzetközi multi provokációjára nincsen válasza egy országnak vagy az Uniónak, a civileknek kell szervezkedniük helyettük. Elnézve a plakátot, Franciaországban kettő nyeszlett fehérre jut kettő csöcsös néger kislány. Nem is csoda, hogy megzavarta az elméjüket az akceleráció, összefogásra késztette a zsidó médiát, mint magyar pártokat a "roma"integráció.
antares007
2020. szeptember 16. 19:01
Totális bojkott a Netflix ellen,ha sokan lesznek meghátrálnak a patkányok.
nemecsekerno_007
2020. szeptember 16. 18:51
Ilyen amikor az aberráció üzlet lesz.
Pierre
2020. szeptember 16. 15:21
megneztem, szep film. Kamaszkor, enkereses, a szexualitas megjelenese a pop kultura nyomasaban, felnotte valas, mindez megtetezve egy kulturalis szakadekkal a szenegali csalad kozepkori hiedelemvilagaval a mai Europaban (Franciaorszagban). A fohos kamaszlany csetlik-botlik, kapkod, hibazik, elbukik, elorelep, stb. A film vegen engedi magat visszavaltozni gyerekke, csak akkor lel ujra nyugalmat. Fajdalmas, nehez, de igaz sztori. Gratulalok a keszitoknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!