Tömeghiszti az Index miatt

2020. augusztus 15. 18:14

A mártírság és a nagyhalál eljátszása csak a baloldali politika jól felhasznált eszköze lett, nem volt jelen valódi részvét.

2020. augusztus 15. 18:14
Polgári Zsolt
Reaktor

„Azok a túlzások, amiket az ellenzéki média használ, egyszerűen nem komolyan vehetőek. Úgy állítanak be egy tulajdonos-és munkahelyváltást, mintha az emberektől elvennék az oxigént, az átalakulással az ottani elöljárókat dolgozókat pedig kényszerítenék a tömeges munkahelyváltásra. Senki nem kérte tőlük, hogy álljanak fel a székből, amiben dolgoznak, és hagyják ott az eddigi jövedelemforrásukat.

Természetesen nagyon sajnálom azokat a kollégákat, akik most állás nélkül maradtak, viszont ez az ő döntésük volt.

A mártírság és a nagyhalál eljátszása csak a baloldali politika jól felhasznált eszköze lett, nem volt jelen valódi részvét.

Az ellenzék közös tüntetést szervez az Indexért?

Semmi köze ennek a laphoz. Pusztán jól meg lehet most lovagolni ezt a hullámot, ahol egyébként mindkét fél az üzletben törvényesen járt el, tehát semmilyen probléma ezzel kapcsolatban nincs. Itt az egyetlen cél csupán a negatív gondolatok felerősítése.

Az ilyenkor menetrendszerű budapesti demonstrációk természetesen most sem maradhatnak el. A szomorú tény viszont az, hogy az embereknek jelentős százaléka olvasni is ritkán szokott (igen ez tudományos tény, hogy egyre kevesebbet olvasunk), nem hogy valós ismeretei lennének a témában. Viszont ha ilyen esemény van, akkor ott a helyük maszkban – vagy anélkül. Értelmetlenül kell csoportosulniuk, és ezzel minden ember, különösen az idősek életét veszélyeztetniük kell ebben a helyzetben. Ez óriási felelőtlenség a részükről. Ha tényleg annyira veszélyben lenne a szabadság is a sajtóban (és máshol is), akkor 2006 októberében a tüntetőket miért lőtték szemen, füstölték ki vagy verték brutálisan össze, míg a mostani tüntetés békésen lezajlott? Sőt, utóbbira még engedélyt is kaptak.

Ezért sem érdemes mostanság (az utóbbi 10 évben) a kormány vérrel uralkodásával riogatni magunkat. Persze, 2010 előtt akadtak ilyen felhanggal kormányzó miniszterelnökök is, de mára talán már sokan el is felejtették őket. A fent leírt magatartást, azaz az ismeretek és gondolkozás nélküli, társadalmilag felelőtlen viselkedést veszélyesebbnek tartom, mint a diktatúra fantom-problémáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. augusztus 16. 19:41
Index firkászai saját maguktól megcsömörlöttek a sok hazugság fejük fölött összecsapott ,nem volt más ötletük mint a szerkesztők az újságot csődbe vitték előre kidolgozott terv szerint . Közben sutyiban másik index lapot maguknak csináltak , 80 firkász a régi lapnál egyszerre felmondott egyből az új laphoz átvonultak. Közben a ballibsi pártok elkezdtek őrjöngeni mer Orbán igy ugy közben se Orbánnak se a kormánynak köze nem volt hozzá ,,hogy a történteket fedjék. Nem lehetetlen a régi indexlap adósságot felhalmozott , ballibsiknél gyakorlat adósság elől csődbe menekülnek.
BőröndÖdön
2020. augusztus 16. 19:00
Ki ez a takonypóc? :)
táltos
2020. augusztus 16. 17:04
Egyébként abban igazuk volt, hogy ők teljesen független újságírók. Annyira függetlenek, hogy rájuk a magyar helyesírás szabályai sem vonatkoznak:)
puszika
2020. augusztus 16. 10:26
Hogy is lehetett volna valódi részvét AMIKOR AZ EGÉSZ FEKÁLIÁT ŐK KEVERTÉK. A liberálbolsik temetésre is csak azért járnak, hogy MUTOGATHASSÁK MAGUKAT!! Ott részvétről soha nincs szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!