Tényleg számít a feketék élete?

2020. augusztus 01. 22:24

Az amerikai feketéket az utóbbi években is a szokásos bűnözési hullám sújtja, főleg az elnégeresedő-elgettósodó és ezért többnyire demokrata párti és/vagy fekete vezetésű nagyvárosokban.

2020. augusztus 01. 22:24
Gazdag István
Demokrata

„A sors iróniája azt látni, hogy az Egyesült Államok megállíthatatlan afro-bolsevizálódása egy »jobboldali« elnök, Donald Trump regnálása idején történik, aki pedig többször is azzal dicsekedett, hogy elnöksége alatt történelmi mélypontra süllyedt az amerikai feketék munkanélküliségi és szegénységi szintje.

Márpedig a marxista szociológia »tudományos« álláspontja szerint a feketék körében világszerte – az afrikai országokban is – tapasztalható bűnözői hiperaktivitást nem rasszbéli-genetikai adottságok, hanem pusztán társadalmi-gazdasági tényezők (rendszerszintű rasszizmus, hátrányos megkülönböztetés, gyarmati örökség, iskolázatlanság, elmaradottság, szegénység stb.) generálják. Ehhez képest a kétszáz éve folyamatosan civilizálódó és Trump hencegése szerint »napjainkban példátlanul magas életszínvonalat élvező« amerikai feketéket az utóbbi években is a szokásos bűnözési hullám sújtja, főleg az elnégeresedő-elgettósodó és ezért többnyire demokrata párti és/vagy fekete vezetésű nagyvárosokban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. augusztus 02. 20:58
Ha tényleg számít a feketék élete, akkor nem kellene őket felhasználni a gyilkos ideológiákhoz. Már több mint 5000 fekete halt meg az őrjöngésben.
figyelő4322
2020. augusztus 02. 17:23
Az egészen biztos, hogy ez év elejéig a feketék munkanélkülisége történelmi mélyponton volt. Ami ennek betett, először a k.vírus, aztán meg a BLM, Antifa, és a gengek (patkány)forradalma. Az anarchia kibontakozása NEM volt VÉLETLEN. Gazdag és nagyhatalmú erők érdekeltek abban, hogy ne Trump legyen az elnök jövő Januártól. Ha ez a most folyó puccs nem sikerül (és úgy látszik, hogy nem,) biztosan van még 1-2 ász az ingujjban, amit előhúzhatnak.
nempolitizálok
2020. augusztus 02. 16:50
Nekem nem számít. nagy részük jól láthatóan integrálhatatlan, pedig az USA sem kis pénzt fordíthat az iskoláztatásukra.
Kristály
2020. augusztus 02. 08:56
Afrika lehetne a világ éléskamrája évente 2-3 lehetne aratni csak tenni kellene érte " dolgozni" a fehérnek is csak akkor jo ha tanul és dolgozik, ha nem tette és teszi akkor hajléktalan. Akarat kérdése minden lásd Obamát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!