Jakab és a szövegértés

2020. augusztus 24. 07:41

A disznószemű, mérhetetlenül pimasz fiatalember figyelemfelhívó akciót indított.

2020. augusztus 24. 07:41
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Mivel a szerencsi választókörzetben a fideszes országgyűlési képviselő tragikus halála miatt október elejére új voksolást írtak ki, az úgynevezett baloldali ellenzéki összefogás is megnevezte jelöltjét. Egyet, aki mögé a nemrégiben kötött paktumuk értelmében a sok párt egy emberként akar felsorakozni. Az előfordult történelmünkben, hogy többnyire kényszerűségből sok ember kénytelen úgy tenni, mintha mindenki mindenről mindig ugyanazt gondolná, és ugyanazt mondja. Ha nem így van-volt, jönnek az ideológiai terroristák, és jöttek, félő, hamarosan a maguk testi mivoltában is újra megjelennek a valódi terroristák.

A disznószemű, kecskeszakállas figura, ez a derék, ostoba Jakab Péter pénteken nekiállt sipákolni arról, hogy a Fidesz diktatórikus módszerekkel akarja megakadályozni a szerencsi választáson a Bíró László nevű megtért rasszistájuk indulását. A Fidesz ugyanis bejelentette, hogy a Jobbik, mivel jelenlegi vezetője, Jakab Péter nincs bejegyezve a Jobbik elnökeként, nem jogosult hivatalos jelölőként fellépni. Azaz a szövegértelmezési gondokkal is küzdő elnök korán, meggondolatlanul kezdte el a diktatúrázást, és kezelte tényként a hülyesége miatti tévképzetét. Bíró úr valójában vidáman indulhat a választáson, kampányolhat neki orrba-szájba az egységbe forrt baloldal összes pártja, ám a Jobbik nem szerepelhet a különös balkommandó névsorában sem a plakátokon, sem a szavazólapokon.

A helyzet több mint érdekes. A baloldali összefogást egy jobbikos alak jeleníti meg. Nem is akárki, hanem az a Bíró László, aki úgy zsidózott és cigányozott, ahogy csak egy tőről metszett újnáci tud. Őt támogatják tehát a liberális nemzetköziség csapatai. A Momentum, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a nemzetek Európáját eltüntetni akaró Demokratikus Koalíció.

A bukott miniszterelnök pártjánál érdemes elidőzni. Vezetésükkel a baloldali összefogás augusztus eleje óta mindenféle emberi jogi, valójában a szélsőliberális Európai Unió George Soros diktálta jelszavait óbégatja a fehérorosz választások utáni helyzetet minősítve. Diktatúráznak, az emberi méltóság lábbal tiprásáról sírnak, választási csalást rikoltoznak. A politikai látványpékség egyik legundorítóbb eleme volt, amikor a teszetosza főpolgármesterük, Karácsony Gergely fehérorosz színekre fényfesttette a Lánchidat. Ezt egyébként jól tette, hiszen ennél jobban nem is leplezhette volna le magát és társait: építeni, felújítani képtelenek, fényfesteni viszont nagyon tudnak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 24. 12:01
https://i.imgur.com/hnkW1nw.jpg
nyugalom
2020. augusztus 24. 11:05
remek, "bekakilós fejű" kamugeri, szép csorda, neiderrel , buzi sopronival gyíkvallu libsikkel! Gyűlnek! Vadai, pszichopata böszme, greci zs!
Secnir
2020. augusztus 24. 10:51
úgynevezett baloldali ellenzéki összefogás ideológiai terroristák megjelennek a valódi terroristák. disznószemű, kecskeszakállas figura ostoba Jakab Péter nekiállt sipákolni megtért rasszistájuk szövegértelmezési gondokkal is küzdő a hülyesége miatti tévképzet balkommandó zsidózott és cigányozott tőről metszett újnáci jelszavait óbégatja rikoltoznak teszetosza főpolgármesterük Jakab és kompániája (A szerző lapszerkesztő)
tango47
2020. augusztus 24. 10:33
Tényleg! Ne tudtam, hogy mire emlékeztet Jakab. Valóban disznószemű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!