Ezért nem jelent semmit, hogy az EU mit rikácsol

2020. augusztus 10. 18:25

Egy kérdésem hadd legyen: 2006-ban hol voltak ezek az óvón felemelt mutatóujjak?

2020. augusztus 10. 18:25
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Nézem, hogy Lengyelországtól Litvániáig és Csehországtól Németországig a legmagasabb szinten szólítanak fel a belorusz tüntetések szétverésének kivizsgálására, hallom, hogy a Bizottság elnöke elmondja, Európában nincs helye békés tüntetések szétverésének.
Mások felvetik, a Fehéroroszországgal való EU-s kapcsolatokat is át kell gondolni.

Hajrá, meg amit akartok. Egy kérdésem hadd legyen: 2006-ban hol voltak ezek az óvón felemelt mutatóujjak? Milyen szinteken álltak ki a megvert emberekért? Látjuk-e majd valamelyik belorusz, független értelmiségit Brüsszelben, ahogy elmondja, hogy nóvanvazshat, nóvanvaztorcsörd? Csak azért, mert mi ráadásul már akkor is EU-tagok voltunk, Belorusszia meg most sem az.

Persze, ha a megfelelő okokból történik erőszak, akkor rögtön más a helyzet fénytörése. Gyurcsány haver volt, kiszolgálta az európai érdekköröket. Na, hát ezért nem jelent semmit, hogy az EU mit rikácsol.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wrfri
2020. augusztus 12. 11:12
2006-ot és a jelenlegi helyzetet azért annyiban ne hasonlítsuk, hogy most koponyatörésekről vannak videók, robbanósérülések, a katonai különleges osztag került bevetésre, engedélyt kaptak élő lövedékkel lőni és kikapcsolták az internetet, hogy ne lássa más. Ez azért szerintem egy szinttel súlyosabb...
wrfri
2020. augusztus 12. 11:10
Egy kérdés. Ha 2006-ban is szólnia kellett volna az EU-nak, akkor most miért baj, hogy szól?
koronaszepe
2020. augusztus 11. 19:44
Szóval a felelősségre vonás is olyasmi, mint a polgári Magyarország eszménye? Politikai termék... 10év kétharmad.
simonvitéz
2020. augusztus 11. 15:24
Nos, még szerencse, hogy Lukasenka nagy ívben leszarja, ki ítéli el az Euból és ki nem. Gratulált a két legfontosabb szövetségese, Oroszo. és Kína? Gratulált. Akkor meg mindenki más elmehet a búsba. Engem inkább az érdekelne, miért nem mondjuk 55%-kal hozták ki győztesnek, valamivel azért csak hihetőbb lett volna. Meg persze érdekes lenne megtudni a valós számokat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!