Soros György álma: a végtelen nagyságú kamat!

2020. június 03. 15:41

Mi baj volt Sztálinnal és Hitlerrel, ha Soros György szabadon császkálhat a normális emberek között?

2020. június 03. 15:41
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok.hu

„Az ember, ha nem jár liberálisok közé és jobbikos társaságba, akkor viszonylag ritkán fut össze elmebetegekkel. Gonosz és ostoba emberekkel igen, de Hitlerrel, Sztálinnal ritkán lehet összetalálkozni a CEU szemináriumain. Pedig ezek az elvtársak-urak is alkottak nagyokat, a hidrogénbombára alapozott tájépítészet ötletével vagy azzal, hogy országuk lakosságának, meg még azokénak egy részét, amelyeket meg tudtak szállni, koncentrációs táborokba zárták, és aztán nem adtak nekik enni. Soros Györggyel azonban a budapesti liberális értelmiség 90 százaléka lepacsizott már és nem vette észre, hogy Palpatine kancellár akar Soros Györgyre hasonlítani és nem fordítva.

Sajnos nem vert szükséges nagyságú hullámokat, hogy Európa egyes vezetői is a dühöngés azon stádiuma felé tartanak, amelyben a magyarországi liberális értelmiség finanszírozója már évtizedek óta leledzik. Soros György hitelfelvételi ötlete, amit nekünk, európaiaknak ajánl, ugyanis igen egyszerű logikát követ. Egy gyakorlatilag számlapénzként létrehozott virtuális összeg után ugyanis végtelen kamatot fizettetne ki minden európaival és azok minden utódjával az idők végezetéig. De pár milliárd évig mindenképpen. Amíg a Nap vörös óriás nem lesz és el nem nyeli a Földet.

És most nem karikírozok egy tisztes közgazdasági elgondolást, hanem valós összegekről beszélek. Soros György végtelen kamatot akar beszedni tőlünk a semmiért. És van, aki szerint nem elmebeteg. Mondjuk az ilyen ötletekre a végletes gonoszság és bírvágy is elégséges magyarázat, de akkor mi baj volt Sztálinnal és Hitlerrel, ha Soros György szabadon császkálhat a normális emberek között?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. június 04. 10:31
Nagy szerencsére annyi embert nem tud megölni, de tönkretenni nagyon igyekszik..
zakar zoltán béla
2020. június 03. 20:01
CBS/1944./1998. kiskápó!
makapaka2
2020. június 03. 18:57
Ettől a gonosz vénembertől még a koronavírus is irtózik.
MayorAnna
2020. június 03. 17:02
" Soros Györggyel azonban a budapesti liberális értelmiség 90 százaléka lepacsizott már és nem vette észre..." Mongyuk (sic), te se vetted észre a baszott nagy öngólt, amit rúgtál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!