Más se Szálasi képpel ébred reggelente

2020. június 17. 19:39

De azért a magyar fotótörténet egyik legismertebb képét sokan tudják azonosítani.

2020. június 17. 19:39
Vágó István
Facebook

„»Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente!« – gratulálok a védekezés (és visszatámadás) e pompásan cizellált mondatához. De vajon mennyivel jobb hazudni, Karácsonyt lebolsizni, mint ezt a műveletlen tuskó szerkesztőt kirúgni?
Más se Szálasi képpel ébred reggelente, de azért az magyar fotótörténet egyik legismertebb képét sokan tudják azonosítani.
Hogy az elvárható bocsánatkérésről ne is essék szó...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2020. június 19. 09:42
Takarodj!
Gus Fring
2020. június 19. 08:42
Pár napja nem azt írtad, hogy megsértődtél és elkussolsz? Most mégis itt vagy megint?...
formaegy
2020. június 19. 08:11
Te rohadék, aljas görény! Bocsánatkérés? Először tanuljátok meg mit jelent a szó, és már kezdhetitek is! Kérjetek bocsánatot a MAGYAROKTÓL a hazaárulásotok miatt, a hitleri Orbán kép miatt, a Szűz Mária stb.stb.stb aljasságotok miatt! A felsorolás olyan hosszú lenne, hogy napestig lehetne írni! Te mocskos büdös féreg! Te pofázol? Te? Mert ki vagy te? Egy büdös hazaáruló féreg egy alkoholista, részeges vezííííír seggvége. Elmégy a büdös francba! A szélhámos Karácsonyodat pedig dugd fel magadnak.
leponex
2020. június 18. 20:15
Tehát készült egy szálasis-karácsonyos mém, egy kép - Geri 'érdekében', kifigurázni a fideszt.. Ó be remek, mi pompás hjumor! Utánközli a fidesz. kifigurázni a Gerit. Ó borzalom, a legsötétebb időket idézi! - panaszkodik Geri az atvn. Érti ezt valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!