Ott, ahol

2020. május 06. 07:16

Azzal alázzák porrá a KDNP frakció egyetlen nőtagját, hogy vele adatják be az isztambuli egyezményt végleg elutáló beadványukat.

2020. május 06. 07:16
Gulyás Erika
Népszava

„Ahol az országot tíz éve vezető miniszterelnök anyák napján csak a fiúkat szült édesanyákat köszönti; ahol ugyanez a nagyfőnök az előző ciklusban azt mondhatta, azért nincs a kormányában nő, mert nem tudják kezelni a karaktergyilkosságot; ahol a parlamenti többséget adó párt tagjai önfeledten vihognak, ha a soraikban ülő házelnök kimondja, azt szeretnék, »ha a lányaink az önmegvalósítás csúcsának azt tartanák, ha unokákat szülnének nekünk«; ahol ugyanez a Kövér László – miután a róla elnevezett showban Bayer Zsolt is szénné alázta az ellenzék soraiban dolgozó nőket – nyugodtan kijelentheti, hogy szánalommal tekint azokra a képviselőkre, akiknek a személyi száma kettessel kezdődik;

ahol az ország horgász nagykövete bajsza alatt somolyogva tűri, hogy bármi megtörténjen nőkkel, zsidókkal, melegekkel, csak a szivárványos pisztrángok jól érezzék magukat; ahol fideszes képviselők vígan mondhatnak olyanokat az Országgyűlésben, hogy aki sok gyereket szül, azt otthon sem fogják megverni, vagy hogy »attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos«; ahol nem zavarják haza azt a fideszes képviselőt, aki elveri az élettársát, majd a kék foltokat a vak komondorra fogja,

s ahol minden ötödik nő olyan családban nőtt fel, ahol az apja verte az anyját, és havonta legalább három nőt meggyilkol a férje vagy a volt férje, élettársa, volt barátja, alkalmi partnere,

szóval, ahol mindez megtörténhet, ott senki ne csodálkozzon, hogy a keresztényi értékek jegyében a férfitársak azzal alázzák porrá a KDNP frakció egyetlen nőtagját, hogy vele adatják be a családon belüli, különösen a nők elleni erőszakot elítélő isztambuli egyezményt végleg elutáló beadványukat, majd a Fidesz is kiállítja a maga női szónokát, hogy értsen vele egyet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papageno
2020. május 07. 07:33
Úristen Gulyás Erika! Amit itt összehordott, az az újságirás szégyene, tájékozatlanság, vagy szándékos hazugságok tömkelege.Valószinűleg az utóbbi.Hihetetlen,hogy ennyi baromság valakinek a fejében össze tud jönni.Ja nem, ezért fizetik.Szégyellje magát! menjen inkább tüntetni fehér sipkában ezekkel a hülyékkel odavaló, és semmiképpen ne gondolja magát újságirónak.
confitür
2020. május 06. 20:02
Ott ahol az ellenzéki újságíró nem tud magyarul,és mindent félremagyaráz nincs miről beszélni. A figyelmébe ajánlom,hogy a magyarok többsége érti a nyelvet, nem veszi be ferdítéseit,és hazugságait. Ha így folytatják a Népszava is a Népszabadság sorsára jut,vagyis senki sem fogja olvasni.
Vakfolt
2020. május 06. 18:15
"Ahol az országot tíz éve vezető miniszterelnök anyák napján csak a fiúkat szült édesanyákat köszönti" Ott balhibbantéknál kötelezően mindenki ilyen csekély értelmű, hogy a szövegértés ennyire nem megy? Na jó, tudom ám, hogy direkt csak a hergelésre mennek, mert nagyon sokan nem tájékozódnak utána, hogy ez a nyanya konkrétan hazudik.
gyaloggos
2020. május 06. 17:31
KI mint vet, úgy arat, avagy KI SZELET vet, vihart arat! BIZONY! OSTOBA ELLENZÉK roppant ostoba képviselői - Vadai, Kunhalmi, Bangóné, Szabó T., Széltyúk, ... igen-igen sokat, igen-igen komolyan megdolgoztak azért, hogy elhangozzanak ama kijelentések, -is - melyekről ezen írás szól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!