Édes-bús történeteink

2020. május 24. 16:59

A lélegeztetőgépekről tudni kell, hogy számuk alapvetően határozza meg a jólétet, sőt, ennél kicsit többről van szó, hiszen inkább a lét értelmei ők.

2020. május 24. 16:59
Tutiblog
Pesti Srácok.hu


„A Földesmesék nemes hagyományait folytatva folytatódik az Index népszerű gyereksorozata, melynek mai epizódjában az afgán nők által megálmodott és házilag készített lélegeztetőgépek csodás világába kalauzol el bennünket Magyarország egyetlen hírportálja. A lélegeztetőgépekről tudni kell, hogy számuk alapvetően határozza meg a jólétet, sőt, ennél kicsit többről van szó, hiszen inkább a lét értelmei ők. Magyarországon eddig stadionokat épített a Orbán, és ezért volt belőlük kevés, ami szörnyű csapás volt ránk nézve, de aztán a világválság miatt hirtelen elfogytak, illetve egyszerre inkább mégis túl sok lett belőlük.

Afganisztánban, ebben a csodás mesevilágban, amiért úgy tud rajongani a liberális európai fehérember, az egy főre eső lélegeztetőgépek száma eddig nagyjából 0,000% volt, de most, hogy az afgán nőket már nem lövik tarkón az afgánok azért, mert barkácsolni merészelnek… A 45 éves Toyotákból hirtelen lélegeztetőgépek születnek! <3

Annyira szívszorítóan csodálatos ez a történet, hogy az indexolvasó liberális fehérember végre azt érezheti, amit 6-8 évesen érzett, amikor a kis Bambi újra szophatott egy jót az anyukájából, vagy amikor Lassie hazatalált!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2020. május 24. 21:50
Hámondjuk amúgy igen tanulságos emberkísérlet készül (ill. zajlik) a harmadik világban, olyan remek helyeken is, mint Afganisztán: mire megy egy ország valódi egészségügy nélkül a koronavírussal... Annyira nem bánom, hogy nem nálunk zajlik ez a kísérlet, de aggódva figyelem.
BőröndÖdön
2020. május 24. 20:51
Prosti srácok...és a Tusk nagypapa...ja,és László Petra....igazi minőség...:)
Ikloorvat
2020. május 24. 18:12
Nektek nem viccesen ironikus dolgokat kellene írni? Ifjúságpolitikai agitprop ügyosztály, "vicc-szekció"?
szóda
2020. május 24. 18:03
Érdekes, hogy ott a nyomorban megtalálják a jót, itthon meg a jóban csak a rosszat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!