A rendkívüli jogrend megfelelően korlátozva van

2020. május 22. 17:59

A koronavírus törvényt az Európai Bizottság, a szerződések őre részletesen megvizsgálta, és úgy találta, semmilyen demokratikus normát vagy európai törvényt nem sért, ezt többször is elmondták.

2020. május 22. 17:59
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„Tim Sebastian, kemény stílusáról ismert brit sztárriporter vendége voltam a Deutsche Welle aktuálpolitikai vitaműsorában, a Conflict Zone-ban. Sebastian olyan témákban kérdezett, mint a magyar veszélyhelyzeti intézkedések és a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény, a magyarországi demokrácia állapota, az Európai Unió Bíróságának tranzitzónákkal kapcsolatos ítélete.

Itt volt az ideje, hogy tisztázzunk néhány kérdést!

A teljes interjú itt megtekinthető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Covy D.
2020. május 23. 10:48
Ez a többször bukott fasz is elég sokat magyaráz. Lapozunk.
Vakfolt
2020. május 22. 20:00
És ezért kellett volna Orbánnak táncoló fekete lakkcipőben a gittegylet színe elé sietnie? Teljesen jól reagált, hogy torkon fosta az egész hülyeséget.
aleb19
2020. május 22. 19:15
ez a jogaszbaromkodas erdektelen ami lenyeges, hogy mult penteken orban pofajaba hazudott minden magyarnak megint mikor azt mondta, hogy majusban befejezodik a mostanra ertelmetlen veszhelyzeti okorkodes,mivel majus 13 ota tudjuk orvosi ertelemben a lakossag koreben nincs jarvany csak a korhazakban
westend
2020. május 22. 18:54
az öreg komcsi Tim jó kis itinert kapott a dékától - de hiába hergelte magát, Hidvéghi higgadtan lemosta. Ahogy Szíjártó az amcsi elvtársnőt. Helyes. Helyre kell tenni az utópisták véleményterroristáit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!