Sunyin nácizik Donald Tusk

2020. április 19. 15:21

Több szerénység lenne indokolt az elnök úr részéről.

2020. április 19. 15:21
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Miközben olvasom a sunyin nácizó EPP-elnök, Donald Tusk nyilatkozatát, az a kérdés jut eszembe, hogy Európa legnagyobb pártcsaládjának elnöke vajon mivel segítette eddig az európai embereket (köztük a magyarokat) a világjárvány elleni küzdelemben?! Hány lélegeztetőgépet, maszkot vagy védőruhát szerzett eddig Európának? Nos, amíg ezekre a kérdésekre a válasz: nulla, addig több szerénység lenne indokolt az elnök úr részéről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekperec
2020. április 20. 09:45
A fasizmus a mézes-mázos nemzeti színű demagógiájaival elkezdi ígérgetni, hogy erősíti az országot, hogy helyreállítsa a büszkeségét. Szeretne segíteni mindenkin, spontán meglátogat dugott falukat, jobb országot akar teremteni, munkát, kenyeret és jobb életet igér – sunyi módon, éjt nappallá téve dolgozik egy új típusú, erőszakkal szabályozott, nacionalista tekintélyuralmi állam megteremtésében. Hírdeti, hogy meg kell támadni korrupt intézményeket, hírdeti, hogy állítsuk meg Brüsszelt. Ez az új puha fajta fasizmus egy kissé különbözik a régi fasizmustól, de az alapelvek ugyanazok !
kerekperec
2020. április 20. 09:37
Ma már sokan nem látják a fasizmus jelentőségét. Számukra a fasizmus egy poros, múzeumi relikvia, egy fekete-fehér film, hol férfiak katonai egyenruhákban masíroznak és karlengésekkel üdvözlik egymást. Egy érthetetlen ötlet, ahol ezek az emberek megtámadták a zsidókat, gázkamrákba gyílkolták meg őket és háborút indítottak. Egy csúnya dolog volt, ami már nem releváns. Ez a fajta dolog nem történhet meg hazánkban. Nekik Hitler a történelem furcsa balesete volt, amely valószínűleg nem fordul elő többé, úgymint a Fekete Halál. Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy a fasizmus nem indul el egyik napról a másikra egy háború kitörésével és a zsidók rögtöni üldözésével.
kerekperec
2020. április 20. 09:34
Szijjártó - ti meg sunyin, ördögi ravaszsággal álcázzátok magatokat.
zsoltkom2
2020. április 20. 09:18
"Sunyin nácizik Donald Tusk" Orbán és Szijjártó sem különb, ők csak egyszerűen sunyik... anyagi megfontolásból és álkeresztény természetüknél fogva. Ahová lépnek ott szar terem. A cinizmust már önképzésből tanulták. Egyéb tudásuk... soros pályázatból. Hálátlan kis nyomingerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!