Eddig engem csak a Beszélő és Kálmán Olga showja cenzúrázott ki

2020. április 29. 15:57

Adtam egymillió interjút, ebből ez a kettő. Ehhez most felzárkózott a !!444!!!.

2020. április 29. 15:57
Pogátsa Zoltán
Pogátsa Zoltán
Facebook

„Ahhoz képest, hogy Magyarországon elvileg jobboldali diktatúra van, eddig engem csak a Beszélő és Kálmán Olga showja cenzúrázott ki. Adtam egymillió interjút, ebből ez a kettő. Ehhez most felzárkózott a !!444!!!. Adtunk egy párhuzamos interjút Tóth István Györggyel. Ahogy várható, ő mondta a liberálisabb dolgokat, én a szocdemeket (Modern Monetáris Elmélet, stb.). Aztán az ő része megjelent, az enyém nem.

Úgyhogy most olyanokat lehet olvasni, hogy »...itt most nem az számít, hogy ki a gazdag és ki a szegény, hanem az, hogy kinek van elegendő megtakarítása«. Meg hogy  a szegényeket és a gazdagokat ugyanúgy értinti a válság. Ami ugye empirikusan nem igaz, sokkal több szegény hal meg. Meg hogy »..általában nagy híve vagyok annak, hogy az állami segélyezés ne tartsa távol az embereket a munkavégzéstől...«

De nem lehet olvasni ugyanennek egy baloldali olvasatát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. április 30. 08:18
KőOlgáról kiderült, hogy a legvadabb gyurcsányisták egyike. Most is van belőlük bőven az ATV-nél. A Beszélő szélsőségesen szdszes volt, a 444-et bottal sem piszkálnám meg. Nincs mit csodálkozni, majdnem minden zsidó Gyurcsányhoz menekül, szinte függetlenül a világnézetüktől.
cutcopy
2020. április 30. 08:01
Biztos pozitív gondolataid is voltak..
Newman
2020. április 30. 02:16
A lavírozóknak ez a sorsa!:) Járai Zsigmond, Bokros Lajos, Simor András, Bod Péter Ákos, Békesi László, Surányi György VAGY Matolcsy GYörgy Ádám!!!! Szerencsére a tények, és sikerek, magukért beszélnek. Köszönet a független MNB-nek!!! Csak így tovább!:)
Zsaturnuzs
2020. április 30. 01:01
"Meglehetősen öntelt" Nem önteltség az, hanem meggyőződés. Határozottan, de mindig kulturáltan, a vele vitázókat tiszteletben tartva fejti ki a véleményét. "baloldalisággal ötvözve" Ő baloldali. Mindig lesznek baloldaliak, meg jobboldaliak, valamitől balra, illetve jobbra. Ez ráadásul többdimenziós, és nem fekete-fehér. A baloldaliság Pogátsa esetében _gazdasági_ baloldaliság, ő az Új Egyenlőség (ujegyenloseg.hu) egyik alapítója? vezéralakja? zászlóvivője? azt hiszem, ez kb. mindegy. Az ujegyenloseg.hu címkefelhőjéből (jobb oldali hasáb, sárga téglalapban) kitűnik, hogy kevés ponton egyezik az érdeklődésük a ballib ellenzék doktriner irányvonalával. És a kérdésfeltevéseik mindenképpen érdekesek. (Mint írtam, ritkán értek egyet Pogátsával, de ez Pogátsa objektív megítése szempontjából mellékes.) Nem csak jó kérdéseket tesznek fel, de jól is tudnak érvelni (nem mindig érvelnek jól, csak jól IS tudnak). És visszafogottan címkéznek, például ritkán alkalmazzák a "fasiszta" jelzőt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!