Szerbia
ÉLŐ
Anglia

A fekete léggömb

2020. április 22. 17:59

Láttam magát 1994-ben, 2002-ben, 2006-ban és legutóbb az önkormányzati választáson.

2020. április 22. 17:59
Szentesi Zöldi László
Demokrata

„Üdvözlöm, mi már találkoztunk. Először akkor, amikor portás vagy utcai járókelő alakjában – erre már nem emlékszem, de nem is fontos – el tetszett magyarázni nekünk, hogy milyen senkik vagyunk.

Hogy hosszú a hajunk, meg majom zenéket hallgatunk, és igazán hálásak lehetnénk a bácsinak és a nemzedékének, hogy a háború után felépítette az országot. Én mondjuk már akkor sem értettem, hogy egy szétbombázott, hidak, középületek, kórházak és iskolák nélküli országgal ugyan mit lehetne csinálni, ha nem újjáépíteni, de nem szóltam. És arra sem, amikor azt tetszett állítani, méghozzá kitartóan, hogy nem a szüleim, hanem a rendszer taníttat ki, ezért hálásnak kéne lennem. Ezzel meg, ugye, az a baj, hogy engem mint tényezőt kihagy az okfejtésből, pedig az érettségit vagy a diplomát már akkor sem vágták hozzá az emberhez. Szóval, maradjunk annyiban, hogy én a mai napig a szüleimnek és magamnak tulajdonítom tanultságomat, nem pedig Gáspár Sándornak, a SZOT főtitkárának.

Láttam magát 1994-ben, 2002-ben, 2006-ban és legutóbb az önkormányzati választáson. Láttam nyitott ablaknál, boltban, buszon és utcai padon ülve. Sugárzó, diadalittas arccal magyarázott, és pompásan érezte magát, hogy Magyarországot ismét legyőzték azok, akik nem Magyarországra szoktak szavazni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. április 23. 06:31
"Ennyit értettem meg a világból ötvenesztendős koromra." ...... Ezzel nem dicsekednék .....
Esvány
2020. április 23. 06:05
Akik nem értik a cikket, minek pofáznak bele és ítélkeznek elhamarkodottan, ahelykett, hogy kérdeznének? Csak nem rólatok szól?!
János bácsi
2020. április 22. 23:09
Sok buta fideszes most azt hiszi, hogy zöldi többre értékeli őket mint másokat. Kurvára tévedtek hiszen a ti nagyszüleitek, szüleitek is építették ezt országot a háború utáni időszakban. Róluk is lenézően ír a sok diplomás zöldi aki szerint nem nagy durranás felépíteni egy romokba heverő országot, há má unalmukba mit a faszt csináltak volna az akkori emberek oszt ezek a proli hazaárulók itthon maradtak akkor is amikor kimehetek volna nyugatra ,mert nem minden a pénz . Ők nem voltak zöldik.
Robur
2020. április 22. 23:07
B+, Ződike! Tökélesen leírtad az orbán rendszert. Orbán nyuggerei szólogatnak be ugyanígy a fiataloknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!