Színjáték helyett munka, kommunikáció helyett cselekvés

2020. február 14. 18:02

A polgármesternek és a miskolci baloldalnak, ha valóra akarja váltani a választási ígéreteit, nem a Fidesz-KDNP-vel kellene foglalkoznia.

2020. február 14. 18:02
Alakszai Zoltán
Facebook

„A választás óta eltelt több, mint négy hónap. A polgármesternek és a miskolci baloldalnak, ha valóra akarja váltani a választási ígéreteit, nem a Fidesz-KDNP-vel kellene foglalkoznia, hanem
- új befektetőket kellene hozni,
- új pályázati pénzeket kellene nyerni és
- új kormányzati forrásokat kellene szerezni.

Ezekről semmit nem hallunk, de azt halljuk, hogy
- a Diósgyőri Vár projektjéből kikerül a legnagyobb turisztikai attrakció,
- Magyarország leglátogatottabb vidéki színháza nem tud évadot tervezni,
- megszüntetik a lovas mezőőrséget,
- csökkentik a buszok és villamosok járatszámát, és
- a legrosszabb, hogy a magyarországi szélsőjobb és szélsőbal Miskolcot tekinti felvonulási terepnek és ütközőzónának.

Röviden: színjáték helyett munka, kommunikáció helyett cselekvés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2020. február 16. 14:52
Jaaaa, ez így egésszen mááááááás....
balbako_
2020. február 16. 08:51
Mindenütt ezt csinálják, mert csak erre képesek!
syphax
2020. február 16. 08:17
Lényeg és szuumma-szummárum: 1.) Dr. Alakszai Zoltán kiváló fiatal és igaz magyar ember, semmi "rossz nem mondható" Rá! 2.) Akik Ellene megszólalnak, azok egyértelműen hazug módon próbálják BEMOCSKOLNI ŐT ÉS A FIDESZ-T-ALJASUL ÉS MÉLYSÉGES IGAZTALANSÁGGAL. 3.) MISKOLCON UGYANIS DR.KRIZA ÁKOS AZ ELŐZŐ SZOCIALISTA VÁROSVEZETÉS ÁLTAL "CSINÁLT" TÖBB, MINT 30 MILLIÁRDOS HITELÖSSZEGET LEFARAGTA-LECSÖKKENTETTE(!!!) 14 MILLIÁRDRA--TEHÁT KIFIZETTE AZT AZ ADÓSSÁGOT, ANNAK JELENTŐSEBBIK RÉSZÉT, MELYET NEM IS Ő VETT FEL, NEM IS Ő CSINÁLT. 4.) ÉS EZEK UTÁN VAN KÉPE BÁRKINEK IS ITT MOCSKOLÓDNI, HAZUGSÁGOKKAL RÁGALMAZNI-ALJASKODNI. EZ A TETT ÖNMAGÁT MINŐSITI! LEFELEÉ! NAGYON LEFELÉ!
syphax
2020. február 16. 07:03
NEM IGAZ AZ, HOGY ÖNNEL BÁRMIBEN IS EGYETÉRTENÉK, SŐT SEMMIBEN NEM(!) ÉRTEK ÖNNEL EGYET. RÁADÁSUL: 1.) ÉN--A FÖNTIEK ELLENÉRE SEM(!)-- NEM SÉRTEGETEK, VISZONT ÖN MOST IS SÉRTEGET--ÚGYHOGY EBBEN SEM(!) VAGYUNK EGYENRANGÚAK.. 2.) OLYAN NYELVEN--VAGY NYELV UTÁNZATON HASZNÁLOK AKÁR HIBÁS(!!!) SZAVAKAT IS, AHOGYAN NEKEM JÓLESIK--ÉS NEM ÉRDEKEL KINEK MI ERRŐL A VÉLEMÉNYE. EZ IS AZ ÉN ÉS A MI SZELLEMI FÖLÉNYÜNKET MUTATJA ÉS BIZONYITJA!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!