Kísért a múlt II.

2020. február 14. 16:01

Buci Gyuri – lánykori nevén Marosán György – igen erős versenyben is egyike volt a legmocskosabb, legvéreskezűbb, hazaáruló kommunista gyilkosoknak. Puszta léte is teher volt ennek a földnek.

2020. február 14. 16:01
Aristo
Pesti Srácok.hu

„Ez az írás terápiás céllal készült. Vannak pillanatok, mikor az embert oly élmény éri, hogy úgy érzi, rögtön megüti a guta, ha nem tesz valamit. Így jártam én is. Ezek az alkalmak, többnyire, úgy állnak elő, hogy valami miatt csak gyűlik, gyűlik a düh, míg egyszer kicsordul és akkor oda a nyugalom, a méricskélő megfontolás, a megválogatott szavak – ordítani kéne a tehetetlenségtől.

Hosszú cikket írt a HVG című propaganda kiadványba ifj. Marosán György, »Impeachment – Orbán Viktor ellen!« címmel. A szerző ebben arról ábrándozik, hogy meg nem nevezett helyen és időpontban a »demokratikus« ellenzék egy nagy impeachment eljárást kezdeményez majd Orbánbasi ellen, melynek keretében bemutatják összes bűneit, például »… hogyan rombolták le a jogállamot, miként iktatták ki a »fékek és ellensúlyok« rendszerét, miként lehetetlenítették el a kormányzó hatalom demokratikus ellenőrzését…« és más efféléket. Az ötlet nyilvánvalóan kirívó marhaság, a cikkbe csak és kizárólag azért került bele, hogy újra – immár milliomodszor – sulykolás céljából le lehessen írni a haladó propaganda kulcsszavait. Nincs semmi látnivaló, mondhatnók és nem is az írás tartalmától dühödtem be, ha a cikk szerzőjének személyétől, aki a legendás Buci Gyuri fiacskája.

Buci Gyuri – lánykori nevén Marosán György – igen erős versenyben is egyike volt a legmocskosabb, legvéreskezűbb, hazaáruló kommunista gyilkosoknak. Puszta léte is teher volt ennek a földnek. Ő nemhogy ’56 után, már előtte lövetni akart. Utána már csak kevesellte a gyilkosságokat. Jó kommunistához méltó módon buta és műveletlen volt, de legalább nagypofájú is. Elhíresült üzenete az éppen „hatalmon lévő” proletariátusnak, »Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy!«

Élete – mint a demagógoké általában – kalandosan alakult. Volt minden. Ifjú korában például egy szál bránerbe öltözött aktmodell volt a festőtanoncok számára. ’56 után kevesellette a sortüzeket és az akasztásokat, vérszomja csillapíthatatlan volt. Mindent és mindenkit elárult, mindenbe belepofázott, úgyhogy Kádár végül ráunt, és elzavarta. Persze a lopott villa, a kiemelt nyugdíj és ehhez hasonlók továbbra is jártak neki. A haza két alkalommal is elmulasztotta, hogy megadja neki, ami jár.

Az első alkalom ’56-ban volt, mikor a szénatéri felkelők elfogták. Ám ahelyett, hogy a falhoz állították volna, elengedték. Az volt az ő szerencséje – és a mi szerencsétlenségünk – hogy a felkelők egyik vezetője, bizonyos Márton Erzsébet, lágy lelkű leányzó volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stylo
2020. február 15. 16:52
Balázs Gabara válasza Aristonak :: " Aristónak kis spéttel kezd kinyílnia a csípája. A következő lépés az lehetne, hogy végre megtalálja azt az embert, (jelenleg a budai várban székel), aki ennek, 10 év folyamatos 2/3-os kormányzása következtében az első számú felelőse. Már mint annak, hogy ezek a dögök ennyire elszemtelenedtek, holott már régen belülről kellene rázniuk a rácsot és nem a nyilvánosságban szabadon kicsaholniuk a vérszomjukat. De hát ugye a múlt, a családi kommunista gyökerek. Nekem 2010-ben elszámoltatást ígértek, ebből az lett, hogy hősökre emlékezőket lehet fényes nappal az utcán összeverni, lenácizni, a vörös horda országfogalását újra "felszabadításnak" nevezni, a szent király szobrának a felállítását megakadályozni, az Árpád híd környékét egy patkányról elnevezni. magyarokat, fehér, keresztény, hetero férfiak nyíltan fenyegetni, lefasisztázni. Aristo és társai rájöhetnének már, hogy ezeknek az egész karunk kell, ha a kezünket nyújtjuk, ezek csak az erőből és a szilárd ellenállásból értenek. Valamikor az volt a szlogen, hogy a bolsikat a földbe kell döngölni. De szép is volt, 31 évvel ezelőtt pár hónapig azzal hitegettek, hogy a hazám élhető ország lesz, a hazaáruló, kommunista gazemberek pédást büntetést kapnak. Ki is az első számű felelőse annak, hogy Budapest a kezükbe került? Mikor lesz már szembenézés a mi oldalunkon a hibákkal? "
írmag
2020. február 14. 23:53
Kommunisták: a tény, a valóság, az igazság. Nem lehet vita, keresztény magyar önvédelemből.
BőröndÖdön
2020. február 14. 19:02
Prosti srácok...ugyammá...:)
Bell & Sebastian
2020. február 14. 17:47
Németországban legalább van Rommel reptér, amit nagyon ravaszul a fiáról neveztek el. Mi még ott tartunk, hogy kamu volt a hős parlamenterek legyilkolása, ami 75 éve evidencia, de csak most ütötték rá a kóser pecsétet. Aristo írása eltalálta szarva közt a tőgyit, csak nehogy konzekvensen végrehajtsák a közélet megtisztítását a tetvektől, mert akkor itt állunk egy szál... párt nélkül. Külön elismerésem az Antall -féle kiszólásért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!