Nyílt levél Niedermüller Péternek

2020. január 26. 17:41

Egy fehér, keresztény, heteroszexuális képződmény válasza.

2020. január 26. 17:41
Stoffán György
Stoffán György blogja

„Niedermüller! Nem kezdem azzal, hogy mi lenne, ha például… mert tudom a választ. Nemzetközi tiltakozás, és maguk rohangálnának Brüsszeltől-New Yorkig panaszkodni és rettegni. Mert maguk ilyenek, Niedermüller! Ilyenek voltak 1919-ben is, amikor a fehér, magyar, keresztény, heteroszexuális képződményeket, azaz a magyar társadalmat igyekeztek páncélvonaton körbejárva az országot megsemmisíteni. Majd pedig negyven évig a fehérterror igazságtalanságáról írtak a maguk tankönyvei.

Niedermüller! Maguk elvetik a sulykot ismét, de egyetlen szerencséjük ebben a mai világban az, hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális képződményeknek, azaz, nekünk, keresztény magyaroknak immár több eszünk van, mint a maguk 1919-nél leragadt söpredékének. Mi tanultunk a történelemből, maguk évezredek alatt nem tanultak semmit! Mi nem fogunk most odamenni a VII. kerületi önkormányzat elé, és nem fogjuk magát pofán vágni, felakasztani, leköpni, bár Szent László vagy Werbőczi István szerint mindhárom opciót régen megérdemelné. Maga miatt még a maga szellemi közösségét sem fogjuk vegzálni, és nem hangoztatjuk, hogy mennyire gyűlöljük magát és a magával egyként gondolkodókat. Mert mi nem gyűlölködünk, Niedermüller! Mi nem!  

Tudja, mit csinálunk? Mindössze szánalommal nézzük magukat, mert egy olyan szellemiség utolsó rugdalását látjuk magából is trágyaléként kifolyni a kamerák előtt, amelynek követői száz esztendeig minden aljasságot megtettek, amit egy embernek nevezett lény megtehet a másik ember ellen. Maguk olyan eszmét szolgálnak, amely kiirtja a világot – magukkal együtt. Maguk a gyűlöletet szítják, ahelyett, hogy a békét és a közös munkát választanák annak az országnak a felemelkedése érdekében, amelyben élnek. Maguk ezt az országot akarják megszerezni maguknak, s nem hálásak azért, mert eleiket befogadtuk, rejtegettük, védtük. Igaz, a »keresztény, heteroszexuális, fehér képződmény« nem is azért tette, amit tett a maguk érdekében, hogy maguk hálálkodjanak. Ugyanis nekünk Krisztus adott példát arra, amit magukért tettünk, s abban is Krisztus mutat példát, hogy mire számíthatunk jótetteink fejében maguktól. Semmi jóra: Korbácsra, keresztre… rágalmakra, és hamis ítéletekre.  

Csakhogy ez a krisztusi figyelmeztetés nekünk kedvez. Így a »keresztény, hetero, fehér képződmény« nem rejt magában magukra nézve semmi rosszat. Nem rejthet(!) gyűlöletet, üldöztetést (hiszen a maguk legutóbbi üldöztetése is egy szocialista rendszer sátáni cselekedete volt, s a mai Nyugat-európai üldöztetésük is szocialista és liberális eszmerendszer keserű gyümölcse), s nem rejt szeretetlenséget. Sajnálatot, szánalmat, és a gyűlölködéssel saját magukra hozott pusztulás vízióját…ami miatt ma is azon gondolkodunk, miként lehetne magukat megmenteni attól, ami magukra vár. Nem általunk – a fehér, hetró, keresztények által – hanem a Teremtő által. Mert maguk nem a mi Atyánk gyermekei, hanem a kezdetektől a hazugság atyjának gyermekei, akik megátalkodottan igyekeznek még Istent is számon kérni. Pedig – Niedermüller – magának tudnia kellene, hogy amikor a szeretet és a teremtés tökéletessége ellen lépnek fel, amikor Istent káromolják és a keresztények ellen fröcsögnek, akkor újra és újra önmagukra hozzák Isten haragját és megtorlását. Néhány ezer évük volt arra, hogy ezt megtanulják, de maguk olyanok, mint a kiselefánt… nehezen tanul és könnyen felejt…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2020. január 27. 11:19
Én nem tudom, hogy hova teszik az eszüket ezek a zsidózók. Az ilyen provokációknak az a fő vagy a mellékcélja, hogy zsidózást váltsanak ki. Akinek az agya ilyen marhaságtól ennyire elszáll, az jobban tenné, ha venne egy hideg fürdőt, mielőtt firkálni kezd. Nagy összeget tennék rá, hogy a 'fehér, heteroszexuális, zsidó vallású' emberek nagy többsége nem ért egyet Niedermüllerrel és Tordaival, de az tuti, hogy megretten az ilyen kiböffenő indulatoktól - teljesen érthetően. Ráadásul akik egyetértenek velük, azok meghatározó része nem zsidó, sem vallási, sem származási szempontból, hanem nagyonhülye liberálbolsi magyar. Stoffán György viszont még náluk is hülyébb.
Senye Péter
2020. január 27. 09:27
Az igazi választ a 'fehér heterok' több gyerekkel adhatják meg.
írmag
2020. január 26. 23:13
Az ilyen Niedermüller féléket hívták még a kocsiszekeres világból származóan alsókenőknek (akik még azt sem tudták felfogni, hogy kenni fönt kell, mert a zsír alulra majd magától is kerül feleslegesen).
Bell & Sebastian
2020. január 26. 21:50
Akkor foglaljuk össze, a VII. kerületet a DK színeiben induló ávós lelkületű amerikai ügynök vezeti. Itt nincsen mihez gratulálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!