A kormány cselekszik, komoly eredményeink vannak

2020. január 10. 20:59

A baloldali pártok csak szavazatszerzésre használják a klímavédelem témáját.

2020. január 10. 20:59
Tóth Edina
Facebook

„Nagyon sajnálatos dolog, hogy a baloldali pártok, semmi mást nem látnak a klímavédelemben, mint politikai haszonszerzést! Mit tettek ők a támadás és üres szavak helyett a környezet és a teremtett világ védelméért? A kormány cselekszik, komoly eredményeink vannak, ők pedig csak szavazat szerzésre használják a témát. Ennél bolygónk jövője többet érdemel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2020. január 12. 19:10
A klasszikus mondás szerint: "Vannak hibáink, de vannak eredményeink is, de majd kiküszöböljük őket!"
syphax
2020. január 11. 21:26
P.s.: BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! HA-HA-HA!
syphax
2020. január 11. 21:25
Nyald ki a seggem! Jó szárazra. És. Hogyelnefelejcsem. Baszd szájba a jó kúrva Rákóczi téri BÁRCÁS-kúúrvaanyádat. Ja!! És még szopjál le! TÜndike-bündike kispöcörő baszomanyádat TE ÁLLAT..IZÉ! AKAROMMONDANI HÖLYEÁLLAT SEGGBAROM., OKÁDÉKSEGGFEJ...MEGMINDENIJJESMI....KÉHLEKSZEHETETTEL TE BAROM! LEHÁNYTALAK MÁÁN??? HOGYMÉGNEM??? NO AKKÓ' MÉG "AZ" IS.....
syphax
2020. január 11. 08:24
Bizony-bizony! A ballib ellenzék és MINDEN KAPCSOLT RÉSZÉNEK GONDOLKODÁSMÓDJA NAGYON ÁTLÁTSZÓ, ÁLSÁGOS ÉS MÉG KÖZÉPTÁVON SEM TARTHATÓ--ELŐBB-UTÓBB KONTRAPRODUKTIVVÁ VÁLIK, MAGÁNAK A BALLIBNEK A SZÁMÁRA IS KÉZZELFOGHATÓAN ÉRZÉKELHETŐEN. MI ENNEK A LÉNYEGE??? 1.) Minden amit a Fidesz-KDNP az ab-start rossz, az csakis és kitárólag rossz lehet. 2.) És szerintem ez a legsúlyosabb!!! AKI CSAK EGY IRINYÓ-PIRINYÓ-MINIMÁLIS "JÓT"-POZITIVUMOT MER- MERÉSZEL MONDANI, LEIRNI A FIDESZRŐL, dR.ORBÁN VIKTORRÓ--de akárcsak mondjuk Novák Katalinról vagy Kósa Lajosról vagy bárki fideszesrők akár újságirórók is-- AZ AB-START: a.) Fidesz "seggnyaló"; b.) fizetett-felbérelt "bértollnok"; c.) agy-defektált, gondolkodásra képtelen hülye; d.) csak az az "igaz" és "valósághű"--szerintük(!!!)-- ami fideszellennes és sértő-bántó dr.O. és a fidesz-kdnp irányába!!! S EZEKUTÁN JÖN A TRÁGÁR SÉRTEGETÉS, LEIDIÓTÁZÁS ÉS ORDENÁRÉ - KÖZÖNSÉGES LE-MINŐSITGETÉSEK HOSSZÚ SORA--PUSZTÁN CSAK AZÉRT, MERT VALAKI MERÉSZEL--NETÁN ŐSZINTE LEGJOBB(!!!) MEGGYŐZŐDÉSBŐL IS AKÁR-- A FIDESZRŐL NEM CSAK ROSSZAT-BÁNTÓT ÉS SÉRTŐT MONDANI-IRNI. EZ A TIPUS VISELEDÉSMÓD A BALLIBERÁLIS OLDALON--ANTISZEMITÁZÁSSAL, RASSZISTÁZÁSSAL, FASISZTÁZÁSSAL FŰSZEREZVE.... MONDANUNK SEM KELL: MINDEZ, NEM HOSSZÚTÁVON DE KÖZÉPTÁVON IS KONTRAPRODUKTIV, S "VISSZAÜT" MAJD AZ ÉRINTETTEKRE! DE EZ NEM A MI BAJUNK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!