Tessék-tessék, jegyeket a proletárforradalomra!

2019. december 17. 08:40

A komplett univerzum összekapja magát és felhagy minden káros kibocsátással, a farkas pedig együtt legel majd a báránnyal.

2019. december 17. 08:40
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„Hiányzik még valamelyik ajándék? Lepje meg szeretteit egy életre szóló Élménnyel! Tegye őket egy valódi közösségi esemény részesévé, ahol akár 90 000 másik emberrel közösen törlik el a rasszizmust, számolják fel az éghajlatváltozást, tesznek egyenlővé minden embert és váltják meg úgy ámblokk a bolygót 2020. június 12-én este hat körül! Itt vásárolhatja meg a belépőt, 29,95 euró, sose volt még ilyen olcsó megmenteni a világot!

Azt hiszi a kedves Olvasó, ugye, hogy viccelek. Vagy hogy valamiféle idétlen disztópiát próbálok idekanyarintani, szilveszterre edzvén. De mennyire hogy nem!

Ilyen esemény valóban szerveződik, betűre pontosan a fenti jelszavakkal: a németek Luisa nevű 23 éves gretathunbergje, egy vegán óvszereket gyártó berlini startup, valamint a német társadalom néhány további derék tagja munkálkodik a kivitelezésén, a 26 800 tudóst, tudósnőt és tudósegyébneműt (sic!) számláló „Scientists for Future” együttműködésével, anyámborogass.

Az elképzelések szerint a berlini olimpiai stadionban az egykori nácik helyén egybegyűlő sok-sok lelkes résztvevő néhány órás „érzelmi ráhangolódást” követően vezényszóra előveszi majd az okostelefonját, és mindenféle tárgyban – az éghajlatváltozástól a társadalmi egyenlőtlenségen át a gonosz jobboldali pártok erősödéséig ívelően – egyidejűleg, mind egyszerre petíciókat (sok-sok és még annál is több petíciót) fognak wifin továbbítani a Bundestagnak, amely az elképzelések szerint ennek hatására térdre rogy, s azonmód törvénybe iktatja a társadalom 0,1%-át kitevő reménybeli résztvevők követeléseit, minek következtében – a várakozások szerint – a komplett univerzum összekapja magát és felhagy minden káros kibocsátással, a farkas pedig együtt legel majd a báránnyal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ráadás-éve
2019. december 17. 13:53
A szerző kiröhögte a kereszténységet, mert írva van: Vessző kél majd Izáj törzsökéből, hajtás sarjad gyökeréből. 2Az Úr lelke nyugszik rajta: a bölcsesség és az értelem lelke; a tanács és az erősség lelke; a tudás és az Úr félelmének lelke, 3s az Úr félelmében telik öröme. Nem aszerint ítél majd, amit a szem lát, s nem aszerint ítélkezik, amit a fül hall, 4hanem igazságot szolgáltat az alacsony sorúaknak, és méltányos ítéletet hoz a föld szegényeinek. Szája vesszejével megveri az erőszakost, s ajka leheletével megöli a gonoszt. 5Az igazságosság lesz derekán az öv, s a hűség csípőjén a kötő. 6Akkor majd együtt lakik a farkas a báránnyal, és a párduc együtt tanyázik a gödölyével. Együtt legelészik majd a borjú s az oroszlán, egy kisgyerek is elterelgetheti őket. 7Barátságban él a tehén a medvével, a kicsinyeik is együtt pihennek; és szalmát eszik az oroszlán, akárcsak az ökör. 8A csecsemő nyugodtan játszadozhat a viperafészeknél, s az áspiskígyó üregébe is bedughatja a kezét az anyatejtől elválasztott kisgyerek. 9Sehol nem ártanak, s nem pusztítanak az én szent hegyemen. Mert a föld úgy tele lesz az Úr ismeretével, mint ahogy betöltik a vizek a tengert. https://szentiras.hu/SZIT/Iz11
Tóth Zoltán
2019. december 17. 10:44
F O R R A D A L M A T ! #vivelarevolution
luzitanxaver
2019. december 17. 09:56
"már az is erős kép volt, amikor az Európai Parlament Bel- és Igazságügyi Bizottsága felállva tapsolt Carolának, a belső indíttatásából úton-útfélen törvényeket sértő rasztahajú német csajszinak" Ez nagyon eufemisztikus megfogalmazás. A valósághoz sokkal közelebb állt volna "a líbiai embercsempészek védőszentje és legfőbb szövetségese" megnevezés. A videót megnyitni nem vagyok hajlandó (nem növelek látogatottságot ilyeneknek), de azt azért halkan megjegyezném, hogy úgy magunk szénné varratásának, mint az ilyen heppeningeknek az ökolábnyoma igencsak jelentős.
nemecsekerno_007
2019. december 17. 09:56
Vegán dszihád...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!