Az erkölcstelenség és a bűnözés senkinek sem magánélet

2019. október 10. 16:28

A politikusnak pedig duplán nem.

2019. október 10. 16:28
Haskó László
Magyar Narancs

„»Nyerhet malasztot ki bűnhöz tapad?« – kérdezi a testvérgyilkos trónbitorló Claudius saját magától (a Hamletben), miközben imádkozik. Természetesen tudja a választ, és azt is tudja, hogy szorul torka körül a hurok, de imádkozik tovább, és nem mond le sem a trónról, sem a királynéról.

Az a mocsok, ami itt folyik, a választási kampánynak rég nem nevezhető fideszes irányítású propaganda háborúban – igazi gyalázat. Ezzel a politika hatalomgyakorlási részét űzők kiírták magukat – és fokozatosan írják ki az egész nemzetet – a keresztény kultúrából.

Kisebb-nagyobb Claudiusok biztatják magukat és azt állítják, hogy igen, nyerhet malasztot az is, aki bűnei gyümölcséből él. Mert kell »elég eső az Úr egében, hogy tisztára mossa« enyves tenyerüket.

Első Claudius, győri polgármester, olimpiai bajnok »minta egy szoborhoz«, részt vett egy Adriai tengeri jacht-orgián.

Második Claudiust, régi híres jó emberünket, a budaörsi polgármestert pedig »megvezették«, mondta ő.

Itt gördül le a függöny, idáig tartott az első felvonás. Claudiusaink bűnbánatot mutattak és családjuk, főleg feleségük bocsánatáért folyamodtak. Amit természetesen hűséges keresztény asszonyuktól meg is kaptak. Szerintük ugyanis csak »magánügyben« hibáztak, ami csak a családjukra tartozik. Ez aztán a pofátlanság.

Ám a Fidesztől független sajtó és az ellenzék szerint a politikusnak is lehet magánélete. Szerintem is lehet, de az erkölcstelenség és a bűnözés senkinek sem magánélet.

A politikusnak pedig duplán nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. október 12. 11:43
Ó te vén buta kommunista! Budaörs polgármestere az akolbelid,ÍGY A FELESÉGE SEM KERESZTÉNY!! Hanem a széthullott Szdsz maradéka!!!
gingchantops
2019. október 12. 10:17
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
olajfa1
2019. október 12. 09:38
Még Wittinghoff-nak sem? vagy óneki az a "magánélete... KETTŐS MÉRCÉSEK!
Peter8811
2019. október 11. 12:16
Laci bácsi arról, hogy a Demszky Gábor idejárt a szomszédom lányát kúrogatni miért nem írtál, meg a 170 milliárdos hiányáról? Meg arról sem írtál hogy amikor a Hodosán Róza, ki soha nem volt Horthy Miklós matróza megemlítette Gabi bácsinak a kurvázását, simám eltörte Gabi bácsi az állkapocs csontját, no nem a sajátját hanem a Róza néniét, -
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!