Az elmebaj radikalizálódása elkezdődött

2019. október 07. 20:27

Az erkölcsi kiválóság reklámarca, Carola Rackete teljes magabiztossággal vádolja a szövetségi kormányt gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

2019. október 07. 20:27
Ulf Poschardt
Welt.de

„A klímaszektát az erkölcsi kiválóság reklámarca, Carola Rackete vezeti, aki a Fridays for Future polgárgyerekeihez hasonló osztályöntudattal, teljes magabiztossággal vádolja a szövetségi kormányt gondatlanságból elkövetett emberöléssel. Nem sok szektatag vonta magára hétfőn a dolgozó polgárok haragját. De a sikerélmény kétségtelenül megvolt: a dicsőség, hogy most jól megmutatták az ellenségnek. Öröm volt nézni a passzív-agresszív mosolyt az arcukon a másképp gondolkodók zaklatása közben. 

A mozgalom alapítója figyelemreméltó egyértelműséggel közölte, hogy számára a társadalmi folyamatok demokratikus legitimációja kevésbé fontos, mint ezek morális megítélése. A kálvinista németek szívesen hallják ezt. A klímatüntetésnek ezzel a radikalizációjával megjelennek azok a repedések és törések, amelyek a tiltakozás politikai haszonélvezőinek elfordulását okozzák majd. Az értelmes zöldek tudják, hogy a jogsértés a radikalizálódás első lépése, amiből semmi jó nem sül ki. Az elmebaj radikalizálódása felfedi e szekta valódi intoleranciáját. 

Aki eltér a jogállamiságtól, legyen az az iskolakötelezettség bojkottja, mások zaklatása vagy rongálás, a társadalmunk alapjait bomlasztja. A mostani bomlasztók, akik közül néhányan a polgárinak titulált médiában is jelen vannak, csak higgadt érveléssel szerelhetők le. Erre már nincs sok ideje az országnak. Amíg az ország legokosabb fiataljai pillepalackokból barkácsolnak pillangókat, az amerikai és kínai jövőipar azért fegyverkezik, hogy gazdaságilag vegye át az irányítást a szemükben égbekiáltóan dekadenssé vált nyitott társadalom felett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 16:56
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
EMM195
2019. október 08. 18:54
" A mostani bomlasztók, akik közül néhányan a polgárinak titulált médiában is jelen vannak, csak higgadt érveléssel szerelhetők le." SOHA nem sikerült lebeszélni a bomlasztókat. Lásd francia forradalom, Lenin, patkányforradalom. Akkor miben reménykedsz?
1000bocs
2019. október 08. 09:07
Baader-Meinhof újratöltve. Van az az eset, amikor egy nőt felpofozni állampolgári kötelesség. rackete kisasszonyra ráfér egy kis felvilágosítás, még mielőtt az osztályöntudata eléri azt a szintet hogy nem csupán a demokratikus háttér és támogatottság nem érdekli, de akasztani kezd, mint az elvtársai.
OberEnnsinnen
2019. október 08. 07:20
"higgadt érveléssel szerelhetők le. Erre már nincs sok ideje az országnak." A második állítás tényszerű. Az első: naivitás. Szemétséggel szemben, erő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!