Csak a Nyugatot kell sokszínűvé tenni, Afrikát nem?

2019. augusztus 05. 18:01

Csak az európai eredetű többséggel rendelkező országokban erőltetik azt, hogy felhígítsák népességüket nem fehér bevándorlókkal. Senki nem akarja, hogy Afrika kevésbé legyen fekete, vagy hogy Kína kevésbé legyen kínai.

2019. augusztus 05. 18:01
Jim Goad
Taki Magazine

„Pénteken jelenésem volt a Red Ice TV YouTube-csatornáján, ahol jelezték nekem, hogy a YouTube egyre inkább cenzúrára hasonlító szabályzata miatt tartózkodnom kell az »R-szó« használatától – »replacement«, azaz »kicserélés«, mikor arra utalok, hogy csak az európai eredetű többséggel rendelkező országokban erőltetik azt, hogy felhígítsák népességüket nem fehér bevándorlókkal. Már ezerszer elmondták, de senki nem akarja, hogy Afrika kevésbé legyen fekete, vagy hogy Kína kevésbé legyen kínai. (…)

Arról is beszéltünk, hogy ugyanazok, akik idióta összeesküvéselmélet-hívőnek hívnak, ha megjegyzed, hogy úgy tűnik, tudatos program a fehér többségű országok fehér többségének csökkentése, ugyanakkor elismerik, hogy egyébként éppen ez történik, és ujjonganak, mivel úgy látják, eme program végső sikere elkerülhetetlen. (…)

Mikor a Wikipédián rákeresel arra, hogy »fehér genocídium« (»white genocide«), gyorsan átirányítanak a »fehér genocídium összeesküvés-elméletek« szócikkéhez (»White Genocide Conspiracy Theory«), amiből megtudhatod, hogy a szóban forgó jelenség egy antiszemita mítosz, ami áltudományos elméletekre alapozódik, valamint tudtodra adják, hogy a gyűlölet erőszakkal végződik.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2019. augusztus 06. 06:41
Még hogy összeesküvéselmélet! https://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Replacement https://en.wikipedia.org/wiki/Renaud_Camus A lakosságcsere teljes gőzzel folyik Nyugaton, és nem "véletlenül".
kingsjewel
2019. augusztus 05. 22:11
Tegyük hozzá, azért szerintem nem sok fehér menne Afrikába letelepedni.
kingsjewel
2019. augusztus 05. 22:01
Én már láttam olyan videót a Youtubon, ami Japánban élő négerekről, és japán-néger félvérekről szólt. A multikulti már oda is betette a lábát.
ThunderDan
2019. augusztus 05. 20:49
Erre eddig nem is gondoltam. De teljesen igaza van a szerzőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!