Megzöldültek

2019. július 25. 19:42

Megijedt a Néppárt Annától és Katkától.

2019. július 25. 19:42
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Anna nővér rendszeres háttérmagyarázattal segíti a rászorulókat, hogy megértsék az unióban zajló folyamatokat, megelőzve ezzel úgymond önmaguk Fidesz általi meghülyítését. A kedvesnővér eltévelyedett páciensek kezelését is vállalja, ráadásul térítésmentesen dolgozik, bejegyzéseinek, szózatainak sokszorosításáért sem kér pénzt. Nos, Anna hősnőnk, aki harcostársával, Cseh Katkával a közelmúltban arra vállalkozott, hogy »Magyarország hangja« lesz Európában, a minap arról tájékoztatott: kettejük határozott fellépésétől (egyfolytában leleplezik az Orbán-diktatúrát) annyira megijedt az Európai Néppárt, hogy »nem meri« szavazásra bocsátani a szakbizottságokba készülő fideszes jelöltjeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2019. július 26. 16:49
Pilhál, megint rizling-akció volt a coop-boltban?
Mich
2019. július 26. 13:43
Kata Anna Berni Ági Ági Bangóné... mind bolondokházába való!
NewHorizon
2019. július 26. 10:39
Két kis hiba csúszott az alcímbe, tehát olvasd: “Megijedt a Néppárt Aknától és Kakától.”
nyugalom
2019. július 25. 23:17
Ez a két meleg liba hazánk szégyene! Mindenkit meglepett az aljasságuk a saját hazájuk ellen! Nem lettek vonzók, még a libsiknél sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!