„Bugár Bélának már öt éve sem volt helye a politikában” – felvidéki fiatalokkal beszélgettünk

2019. július 21. 12:07

A Gombaszögi Nyári Táborban kérdeztük a felvidéki fiatalságot az EP-választások kudarcáról, Bugár Béla közéleti szerepéről és a közös magyar lista lehetőségéről. Videónk.

2019. július 21. 12:07
Heincz Barnabás

A Mandiner TV csapata a Gombaszögi Nyári Táborban járt, ahol megszólította a felvidéki fiatalságot az új szlovák államfő, Zuzana Čaputová személyéről, a szlovák politika átrendeződéséről, az MKP és a Híd közötti ellentétekről, Bugár Béláról és az EP választásokról. Második videónk témája az EP-választások veresége, Bugár Béla politikában betöltött szerepe és a jövő lehetőségei.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazav
2019. július 23. 09:46
Mondjuk a Parlamentben csak az ő pártjában vannak magyar képviselők. Inkább össze kéne fogni, félretenni az ellentéteket az MKP-val. Ez persze a Fidesz érdekét nem szolgálja, de a felvidéki magyarság érdekét igen.
Atilla
2019. július 21. 20:03
Béluska,ez nem jött be. Hagyd a politikát és kezdj inasként valami kétkezű munkával...valahol Szlovákiában! De ott maradj!!!
duzur
2019. július 21. 14:07
A képröl azt hittem, hogy épp borotválkozik. :-)
ráadás-éve
2019. július 21. 13:53
"Hátralépni és önkritikát megfogalmazni" "lépjen egyet hátra és bassza arcon magát!" - idézte Nagy Blanka a Trópusi vihar című filmet. A hosszú fekete hajú nő eléggé naív ha azt hiszi, hogy ezek önkritikát gyakorolnak. A politika a hazudozásról és igérgetésekről szól, mindaddig amíg össze nem omlik, utána majd megfogják a pénzüket amit összeharácsoltak és melegebb éghajlatra költöznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!