Nem akarom elhinni

2019. június 07. 21:03

Kálmán Olga ennyire nem veszi észre, hogy az egész mögött nem Dobrev Klára, hanem férje ura újabb mesterkedése van?

2019. június 07. 21:03
Raskó György
Facebook

„Nem akarom elhinni, hogy Kálmán Olga ennyire naiv lenne. Nem veszi észre, hogy az egész mögött nem Dobrev Klára, hanem férje ura újabb mesterkedése van? Őt csak eszköznek használják, hogy az MSZP végleg a politikai süllyesztőbe kerüljön. Gyurcsány az EP választásokon elért sikert arra akarja használni, hogy a baloldalon egyedüli erő legyen a DK 2022-re.

Ehhez szükségesnek véli Karácsony kiejtését az előválasztáson, amire Kálmán Olga jogos népszerűsége és ismertsége révén jó esély mutatkozik. Tök lényegtelen, hogy KO nem ért a városvezetéshez, hiszen az induló jelöltek közül egyedül Tarlós a profi ebben. Az ellenzéki polgármester-jelölt állítás kezd bohózattá válni, semmi sem ér, ami két hete még ért és semmit sem úgy ígértünk, ahogy gondolni véltétek. De Gyurcsányt nem is a főpolgármesterség érdekli. Újra előtört belőle az ambíció, hogy az ellenzék vezére legyen, ő mozgassa az Orbán ellenes koalíciót és ő legyen 2022-ben a miniszterelnök kihívója. Ha ezt engedjük, Orbán Viktor és NER lovagjai nyugodtan hátradőlhetnek és rágyújthatnak egy szivarra, meg van az újabb 4 év!

Annyit azért mondok: A Momentum nem fog ehhez asszisztálni, kizártnak tartom, hogy ezt a szcenáriót valaha is támogatná. A szocik végleges bedarálása maradjon a baloldal belügye, a Momentum meg építeni fogja a saját jövőjét, hogy három év múlva e párt adja Orbán Viktor potens kihívóját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2019. június 09. 16:44
"A Momentum nem fog ehhez asszisztálni, kizártnak tartom, hogy ezt a szcenáriót valaha is támogatná. A szocik végleges bedarálása maradjon a baloldal belügye, a Momentum meg építeni fogja a saját jövőjét, hogy három év múlva e párt adja Orbán Viktor potens kihívóját.” A maga akkora már elért 14%-ával. Ha addig róluk is ki nem derül egy és más( kampány finanszírozás vajon honnan?, botmixer, patkányozás, stb), hogy mi van a hamvas, fiatal álarc mögött. Nem biztos, hogy a mindent tagadó, de semmi újat nem ígérő Nomentum stílus elegendő a választópolgárok nagyobb tömegei számára politikai programként a romkocsmák munkás fiataljain kívül. Amit most hablatyolnak az valami SZDSZ-es alapú liberális katyvasz, amivel már saját( pl. főpolgármester jelöltjük), a szüleik, a nagyszüleik generációja már szégyenletesen megbukott. Igaz hogy nem liberálisként állítják be magukat, de tartalmilag a Cseh Katalin EU parlamenti választások utáni nyilatkozatai mind a liberális "értékek" nevesítését és az SZDSZ mantrákat idézi. Milyen lehetőségeik vannak egy markáns politikai arculat kialakítására? A DK mind a baloldali, mind a liberális pályát igyekszik elfoglalni. Majd meglátjuk, hogy Gyurcsánynak sikerül-e megülni egyszerre két lovat. A szélsőjobbos néppártozós fából vaskarika stílust nem igen tudnák a belpesti , vidékieket utáló ficsúrok hitelesen eljátszani. Nincs nagyon más elfoglalható terep számukra. Még az LMP kihullása után a zöld idiótizmus lehet számukra talán pálya. Végül is az LMP is elvegetált 12 évig a zöld jövő és a "mi mások vagyunk" tartalom nélküli ígéretével. Tényleg mások voltak. Eljutottak párton belül is a tettlegességig a politikai konfliktuskezelés eszköztárával, ami hozzánk legközelebb Ukrajnában és a Balkánon használt módszer a demokrácia ottani dicsőségére. Az LMP pályáját ők is megfuthatják.
IV. Fawkes
2019. június 09. 09:15
Ajj Raskó, vagy hazudsz, vagy te se okosodtál harminc év alatt. Az egész mögött az öregasszony áll..
péterx
2019. június 08. 16:57
Raskó a Momentum háttérembere. Eleinte még rejtőzködni akart, de hamar színt kellett vallania. Most már nyíltan ír, mert tudja, hogy az ordas komcsi Fegyenc sunyi szalámi-taktikájának a következő célpontja a Momentum lesz. Majd kiderül, hogy e két minipárt közül az Új SZDSZ krerekedik-e felül?
zolizolizoltan
2019. június 08. 11:33
Először is már Gyurcsány-klánról beszéljünk. Ne válasszuk szét a férjet és a feleséget, mert éppen így vagyunk naívak. Másodszor pedig a Gyurcsány-klán nagyon jól tudja, hogy Kálmán könnyen megalázhatja és kisóderollhatja Gergőt az előválasztásból, de azt is tudja a klán, hogy Tarlóssal szemben mindenki esélytelen. Harmadjára írom a legfontosabbat. A fővárosi zsidóság nem akarja Gergőt, mert megvédte a Jobbikot és ezt a Gyurcsány-klánnal közölték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!