Elég nekünk ez a négy magyar párt?

2019. május 31. 13:27

Ez a szavazószám a jövő évi parlamenti választásokon még együtt sem lenne elegendő a bejutáshoz.

2019. május 31. 13:27
Száraz Dénes
Felvidék.ma

„Minden, felvidéki magyar szempontból sikertelennek vélt országos választást követően keressük a kudarc okait. Átpolitizált társadalmunkban mindenki ért a politikához: ugyanúgy, mint a focihoz.

Sokan a korrupt és kiöregedett politikusokban, a hatékonyságot nélkülöző pártmunkában és az ugyanilyen választási kampányban látják a sikertelenség kézenfekvő okait. Miközben messziről elkerülik a választóhelyiségeket... Egynéhányan pedig ilyenkor kapva kapnak az alkalmon, hogy kiéljék mellőzésükből és sértődésükből eredő bosszúvágyukat, és személyeskedő módon belekötnek mindenbe.

Azonban legtöbben a megosztottságunkat jelölik meg a kudarc legfőbb okának! Ez utóbbi miatt maradhatnak otthon a magyar választók, nélkülük pedig senki se fog magyar pártra szavazni, már a Most-Hídra sem, láthattuk a legutóbbi két választási kudarcukat. A közismert cselező politikájuk miatt elpártoltak tőlük a szlovákjaik is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. május 31. 16:17
Hát a Most Híd sem valami hiteles politikai erő. Régen még ellenzékből beterjesztettek egy törvényjavaslatot, amit persze a kormánytöbbség leszavazott. Aztán hatalomra került a Most Híd és egy akkori ellenzéki párt beterjesztette újra a most Híd törvényjavaslatát, betű szerint ugyanazt. És a Most Híd leszavazta a saját törvényjavaslatát. Na így működik a politika, soha nem a tartalom számít, hanem az, hogy ki mondja és melyik oldalról.
Pierre
2019. május 31. 13:42
a fidesz romaniaban segitett az rmdsz-nek valasztasi csalassal bekerulni az ep-be. Nem tudjuk milyen szintu korrupcios uzlet bonyolodott a kormanyparttal, de az rmdsz biztosan nem tudta volna kifizetni azt a szamlat. Nalatok nem probalkoztak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!