A föld legyen azé, aki megműveli!

2019. május 21. 15:15

Itt az idő, hogy levágjuk a tőke szabad mozgásának szent tehenét!

2019. május 21. 15:15
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az Európai Unió Bírósága elkaszálta a magyar földtörvényt, mert az korlátozza úgymond a külföldi befektetők jogait, emiatt Magyarország nem teljesíti a tőke szabad mozgásának elvéből eredő kötelezettségeit. Márpedig a föld legyen azé, aki megműveli és ne a hazai földrablóké, vagy a külföldi spekulánsoké! A tőke szabad mozgásának elve Európa erőseit segíti, a keleti és déli országok helyi gazdálkodóival szemben. Az Európai Zöldek European Greens már évekkel ezelőtt kezdeményezték az alapszerződés módosítását, hogy a termőföldet kivonják a tőke szabad mozgása alól. A Fidesz az Európai Néppártban, ebben a kérdésben, aktívan sunnyogott. Itt az idő, hogy levágjuk a tőke szabad mozgásának szent tehenét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2019. május 23. 07:16
Igen, persze. Csak arra ügyeljetek kínosan, hogy nehogy valaki nemzeti érdekek képviseletével vádoljon benneteket, ha helyi közösségek érdekeiről beszéltek :) Valahogy még össze kell passzintani a kultúrális internacionalizmust a globalizmusellenességgel, hogy megfeleljetek a nyugati trendeknek :) Sok sikert hozzá.
deaksandor
2019. május 22. 18:04
https://www.youtube.com/watch?v=YySKFOO490w https://www.youtube.com/watch?v=4eTVaPyrH-I
Esvány
2019. május 22. 09:41
"Itt az idő, hogy levágjuk a tőke szabad mozgásának szent tehenét!” Most akarod felülbírálni az EU-s szerződéseket? :-)
Kanóc
2019. május 22. 07:31
Bolsevik aszfaltbetyár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!