Ez szégyenteljes

2019. május 07. 15:57

Hatvanban 400 millió forintért építettek biciklis kalandparkot.

2019. május 07. 15:57
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Naponta kétmilliárd forintot kapunk az EU-tól hazánk fejlesztésére, ezt azonban ellopták, vagy eltékozolták. Hatvanban 400 millió forintért építettek biciklis kalandparkot, amit a tavalyi évben összesen négyen használtak. Mostanra a méregdrága építményt benőtte a gaz, ellepte a szemét és még mindig ott éktelenkednek az építésekor megmaradt betongerendák. Ez szégyenteljes.

Én azért fogok küzdeni az Európai Parlamentben, hogy megmentsem hazánk számára az EU-s pénzeket! Pazarlás helyett költsünk arra, ami igazán fontos: kórházakra, iskolákra, munkahelyekre! Az Európai Ügyészség számolja fel a korrupciót, a pénzt pedig ne a kormány ossza, hanem az Európai Bizottság! Így korrupt oligarchák tékozlása helyett a legtehetséges magyarok, a legjobb vállalkozók dolgozhatnak majd hazánk újjáépítésén”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2019. május 08. 22:06
Mennyibe került a magyar adófizetőknek orvossá képzések? Miközben mindenütt orvoshiányról hallani, te lépést? Micsoda aljas dolog ez Katalin!
Akitlosz
2019. május 08. 20:54
"Hatvanban 400 millió forintért építettek biciklis kalandparkot. " Hetvenben mennyiért építettek akkor? Úgyis érettségi időszak van.
kitiltott
2019. május 08. 17:27
Az a szégyentelen ahogy hazudtok mint a vizfolyás. Az EU a pénzt konkrét pályázatokra adja nem csak úgy küld napinta egy bőröndöt tele pénzzel.. HIába akarjátok ELHITETNI A MAGYAROKKAL hogy másra költeni.. Képzeljétek NEM LEHET !!!
drkovax
2019. május 08. 15:24
Még ha LMP-s ötlet is volt, mert másutt nem épült ilyen, jó ötletnek tűnt. Amikor elkészült, jött a nagymenő pesti kerékpáros akrobata, aki be akarta mutatni mekkora menő. Nem volt akkora, mint a szája, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, rendesen összetörte magát. Ez bármely más pályán is megtörténhetett volna vele, de pech, ezen történt. Vizsgálat, vita, tán némi pereskedés is kinéz ... Mit tehet az önkormányzat, lezárja, hogy legalább a helyi hülyék ne törjék össze magukat. Majd foglalkoznak vele ha bíróságon eldől, azért törte össze magát a nagymenő mert rossz a pálya vagy azért mert nem akkora nagymenő... Mindenesetre a város csak rosszat léphetett, mert a média így is, úgy is őket szedi szét, nem a pesti biciklis klánt ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!