Indítványozom az ellenem folyó koncepciós eljárás megszüntetését

2019. április 29. 10:55

Szánom Orbán Viktort, hogy az egykor tehetséges politikus egyetlen célja a pénzszerzés lett.

2019. április 29. 10:55
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„INDÍTVÁNYOZTAM AZ ELLENEM FOLYÓ KONCEPCIÓS BÜNTETŐELJÁRÁS MEGSZÜNTETÉSÉT

A mai napon vallomást tettem az Ügyészség előtt a hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt ellenem folyó koncepciós eljárásban.

1-től 5 évig terjedő börtönnel fenyegetnek, amiért egy pár gramm súlyú, papírmaséból készült füstölőt ejtettem a rendőrsorfal háta mögé, amelynek füstje akadályozhatta a rendőröket a tisztán látásban.

Határozott álláspontom, hogy tettem nem valósította meg a hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményét, mert cselekményem sem köznapi, sem jogi értelemben nem volt erőszakos, továbbá az általam a célzottan a rendőrsorfal mellé dobott füstölőből származó füst nem akadályozta a rendőrség tagjait a munkavégzésükben.

Az tehát fel sem merült, hogy bárkit megdobtam volna. Az eseményről több felvétel is készült, ezek minden kétséget kizáróan igazolják, hogy nem emberre céloztam, és nem is akadályozta az eszköz a rendőröket az intézkedésben. Meglátásom szerint a nyomozás során részemre bemutatott bizonyítékok mindenben az én álláspontomat támasztják alá, így indítványoztam a velem szemben folyamatban lévő koncepciós eljárás megszüntetését.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki tanúskodott az ügyben, aki kiállt mellettem és támogatott. Innen üdvözlöm a Fideszt és Orbán Viktort, akik ezzel akarnak megfélemlíteni, és üzenem nekik, hogy nem fog sikerülni – mi megyünk tovább és küzdünk azért a tízmillió emberért, akit napi szinten rabolnak ki a Fidesz vezetői. Nekik lenne itt a helyük, az ügyészségen.

Orbán Viktor milliárdos luxusjachtja és magánrepülője. Orbán vejének bűncselekményei. Többszörösön túlárazott építőipari megrendelések az Orbán-cégeknek – amik Pénztáros Lőrinc, Garancsi István és Szíjj László álneveken futnak. Rogán Antal ingatlanbűnözése, Orbán Ráhel szállodái. Ezek csak példák azok közül az ügyek közül, amelyeket az ügyészség figyelmébe ajánl a magyar nép ahelyett, hogy egy pár grammos füstölő esési helyének meghatározásával szórakoznának.

Amikor majd a Momentum kormányra kerül, független Ügyészség lesz, ami pontosan ezeket az ügyeket fogja kivizsgálni, és visszaadjuk azt a több ezer milliárd forintot, amit Orbán és társai 2010 és 2019 között ellopott a magyaroktól. Ez nem ma lesz, és nem is holnap, de előbb-utóbb be fog következni.

Ezek a pénzek hiányoznak a kórházakból, ahol évente 32 ezer ember hal meg amiatt, mert nincs elég pénz az egészségügyben. Ezek a pénzek hiányoznak a gazdaságból, ahol a többség még mindig szánalmas fizetésekért kénytelen dolgozni egész évben, sokszor a túlórát és a kiszolgáltatottságot is vállalva. És ezek a pénzek hiányoznak az iskolákból, ahol túlterhelt és alulfizetett tanárok hajtják szét magukat, hogy a hivatásuknak élhessenek.

Sajnálom ezeket az embereket. Szánom Orbán Viktort, hogy az egykor tehetséges politikus egyetlen célja a pénzszerzés lett. Sajnálom Polt Pétert, hogy a bűnt üldöző emberből bűnözővé lett. És őszintén sajnálom azokat a tisztességes ügyészeket, rendőröket, bírákat, akik ebben a korrupt rendszerben kénytelenek minden politikai nyomás ellenére dolgozni.

Nekik üzenem, hogy az idő nekünk dolgozik. Ma már a fideszes támogatók is szégyenkeznek, ha az Orbán-vagyonról vagy Polt Péterről kérdezzük őket. Lesz olyan idő, amikor nem a véleményszabadságot és a gyülekezési jogot gyakorló tüntetőket, hanem a milliárdos tolvajokat viszik az ügyészségre. Fogjuk még itt látni Orbán Viktort, és ő nem fog úgy mosolyogni, mint mi most.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2019. április 30. 14:37
Te féreg, amikor a két felvidéki fiatal 2 db szar kínai petárdával durrogtatott, és fogházba vágta őket a mocsok nác i Porosenkó, ti terroristáztatok a leghangosabban. Rohadj meg a sitten te patkány.
makapaka2
2019. április 30. 10:52
Fegyőr, ezt a hülyeséget nem gondolhattad komolyan! Ennyire buta azért nem vagy!
Nobilis de Karatna
2019. április 30. 09:33
Majd elfelejtettem! De ezzel mindent elmondtam! https://i.imgur.com/1f59amY.jpg https://i.imgur.com/9stWC1c.jpg
Nobilis de Karatna
2019. április 30. 09:28
"Szánom Orbán Viktort, hogy az egykor tehetséges politikus egyetlen célja a pénzszerzés lett. " Azt Te honnan tudod kis ember! Jaa! Aki névrokonától, (Schwarc-Fekete), mi több, történelmi eredetközösségbelijétől, közvetve különféle alapítványok közbeiktatásával nyer finanszírozást, ilyen háttér mecénásokkal, az inkább hallgasson!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!