És a magyar zászlót tiltó törvénnyel mi lesz?

2019. április 07. 17:06

Az újkori magyar politikatörténet legnagyobb öngólját láthattuk a napokban kikerekedett botrányból a Most-Hídtól.

2019. április 07. 17:06
Csonka Ákos
Felvidék Ma

„Az újkori magyar politikatörténet legnagyobb öngólját láthattuk a napokban kikerekedett botrányból a Most-Hídtól. Akarva akaratlanul Paľo Ďurica elhíresült öngólja jutott eszembe, amikor a Videotonban játszva a Debrecen tizenegyesét ugyan kivédte a kapus, mire Ďurica a kipattanót kíméletlenül verte be saját kapujának jobb felső sarkába. A politikában hasonlót utoljára talán 2006-ban láthattunk Gyurcsánytól, ami öszödi beszédként íródott be a történelembe. Nagyjából ilyen következményekkel jár majd a Híd „bakija” is, ami vélhetőleg meg is pecsételi a párt sorsát.

Sokan, sok mindent leírtak, elmondtak már a témában, mindenesetre az mellett azért nem mehetünk el szó nélkül – ha már politikatörténeti mérföldköveket emlegetünk –, hogy milyen ultra kínos magyarázkodást tolt le Bastrnák Tibor a Pátria Rádióban. Rengeteget tapasztaltunk már a politikában, de ennyire mekegni-makogni és következetlenül össze-vissza beszélni hivatalában lévő politikust már rég hallottuk. Aztán, amikor már belátták, hogy nagyobb a baj, mint ahogy azt elsőre gondolták, behívták a nagyfőnököt PN-káról (betegszabadság), akinek a múlt héten operálták a gerincét (s ez most tényleg komoly – ne szóljunk semmit). Szóval Bugár is lenyomott egy stand up-ot a házi Paraméter kamerájába, ahol megint csak gyurcsányi magaslatokba szárnyalt.

A szokásos handabanda végén bejelentette, hogy akinek nem tetszik valami, lehet másra is szavazni. Innen is köszönjük az engedélyt, ígérjük, élni fogunk a lehetőséggel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2019. április 08. 14:02
Azt azért ne felejtsük el, hogy 5 éve még BB volt a legnépszerűbb politikus a Felvidéken, Duray Miklóst pedig teli szájjal mocskolták sokan a magyarok közül...Nem baj, hogy a Hídnak vége, de az MKP sem szentek gyülekezete-enyhén szólva.
kunfia
2019. április 08. 08:43
És a nagy Korrupciós Utcai Harcosunk az ügyben nem mer megszólalni,hiszen itt,mint Brüsszel ellen,az árnyékboksz kevés.Hiába a kézivezérelt kormánymédia folyamatos dohogása,mit sem ér,ha a maffiavezér retteg a kérdésben megszólalni is.Ilyen bátor a mi harcosunk,ha valódi ellenféllel kerül szembe.
balbako_
2019. április 08. 06:28
És ezeknek a képviselői magyarnak vallják - legalábbis szóban - magukat.
Antigoné
2019. április 07. 17:26
A Híd-Most-nak most van vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!