Sosem bújtunk a mentelmi jog mögé

2019. március 13. 12:32

A hamis vádak ellenére a Jobbik megszavazza majd Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztését.

2019. március 13. 12:32
Jobbik
Közlemény

„A hamis vádak ellenére a Jobbik megszavazza majd Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztését, - ahogy korábban is így tettünk minden esetben -, s maga Farkas Gergely is lemond mentelmi jogáról. A Jobbik sosem bújt a mentelmi jog mögé, nekünk és Farkas Gergelynek ugyanis nincsen takargatnivalónk, bátran állunk az igazságszolgáltatás, de még a Fidesz irányítása alatt álló ügyészség eljárása elé is.

Orbán Viktor diktatúrájában mindennapossá váltak az ellenállás képviselőivel szemben alkalmazott karaktergyilkosságok, szervezett lejárató akciók, politikai leszámolások.

Nem válogatnak az eszközökben, hamis vádakkal próbálják ellehetetleníteni  ellenfeleiket és mindent bevetnek az ellenzéki együttműködés megakadályozása érdekében. Farkas Gergely tavaly a választási kampányban egy kötetlen beszélgetés folyamán az LMP-s jelölt felvetésére kérdezett vissza a visszalépésről. Senki nem fizetett senkinek, bűncselekmény nem történt.

Arról már álmodni sem merünk, hogy a Polt Péter vezette politikai ügyészség a tényleges bűncselekményeket elkövető kamupártokkal, a szavazás idejére tömegesen magyarországi lakcímekre bejelentett ukránokkal, vagy a tiltott pártfinanszírozást kimerítő, közpénzmilliárdokból zajló kormányzati gyűlöletkampánnyal foglalkozzon. Ugyanilyen költői lenne az a kérdés is, hogy miért söpörték szőnyeg alá az ELIOS ügyet, illetve miért lophatják tonnaszámra zavartalanul az uniós közpénzeket a Fidesz-közeli oligarchák. A felsőbb politikai parancs 9 éve nem a korrupt gazemberek, hanem az ellenzékiek üldöztetéséről szól.”

(MTI-OS)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2019. március 14. 12:51
"Orbán Viktor diktatúrájában" - tényleg meg különböztethetetlenek vagytok már a 2000 körüli SZDSZ-től vagy a jelenlegi DK-tól... Apropó, ugyanennek a közleménynek a napján a párt újdonsült sztárja, Jakab Péter arról pampog, hogy a május 26-i EP-VÁLASZTÁSON hogyan kell megrogyasztani a kormányt: érted, egy DIKTATÚRÁBAN... Végezetül küldöm az összes neo-Jobbik funkcinak a Kárpátiától a... úgyis tudjátok, melyik számot.
makapaka2
2019. március 14. 10:39
A Jobbik tele van zavaros, jellemtelen emberekkel.
Volo
2019. március 13. 23:23
Egy diktatúrában, egy ilyen "közlemény" meg sem jelenhetne! Annyira hazug ostoba buta balfaszok vagytok, amennyire csak egy ballikos lehet! Az egész szemfényvesztőnek szánt nyammogásotok akkor ért volna valamit, ha ezt a szarjankót, amikor kiderült a vetélytárs visszaléptetésének szándéka a megvesztegetés által, akkor kellett volna elhajtani a faszba azt a seggfejet! Utólag... mocskos hazugok vagytok,mint az aki kiszedett a mocsokból benneteket, akitől tanultátok a politikát! " hazudtunk, éjjel és napppal...stb. Ugye? " Amit 2010 előtt mondtunk, az nem volt igaz... " Soha semmi nem igaz, amit mondtok hazaáruló rohadékok!
fakutya Bobber
2019. március 13. 20:08
"De én tízéves koromig éltem harminc évet! Mert a jóisten kegyelméből egy olyan pedagóguskörnyezet vett körül, hogy engem, mint egy ilyen gyöngyszemet, csodát hordtak, vittek, tettek, vettek, mert tehetséges gyerek voltam, és minden pillanatomban ezt aknázták ki. És nagyon kevés gyerek van, akiről tízéves koráig újságcikkek tömege születik, mert különböző művészeti ágakban produkál. Én úgy mentem el ebből a városból, hogy megtört a szívem. És emiatt soha nem váltam meg ettől a várostól, és egyébként a rokonaim itt élnek, és a környékbeli temetőkben az őseim fekszenek. Én egy veszprémi lány vagyok, Balaton-felvidéki adottságokkal, öntudattal, büszkeséggel, és bizony pont olyan szemérmességgel, amivel amúgy a Veszprém megyeiek rendelkeznek. Én is ilyen vagyok. Sokan mondták, hogy már rég elmentem Veszprémből, most nem lakik itt. Lehet, hogy többet tudok, sőt biztos, hogy többet tudok, mint az itt élők Veszprémről… Velem nem lehet nem számolni! Csak ha megsemmisülök!” Igazán impulzívan tetszett beszélni. Köszönöm. Én ilyen vagyok.' https://24.hu/belfold/2015/02/22/ahol-szoci-a-fideszes-es-fideszes-a-szoci/ Lásd még: "vallásos neveltetéséről, különös tekintettel estéiről, melyeket családja körében a közös imádságok és a közös Biblia olvasás töltöttek ki." http://magyarforum.hu/cikk/926/FURCSA-PaR(T)/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!