Nincs értelme kapitulációról beszélni

2019. március 11. 15:16

Lovász szerintem is a legtöbbet hozta ki a helyzetből.

2019. március 11. 15:16
Hont András
Hont András
Facebook

„Sokféle vélemény lehet Pálinkás Józsefről, és megértem a kutatókat, akik továbbra is bizonytalanságban dolgoznak majd, de ebben sok megfontolandó van, és Lovász szerintem is a legtöbbet hozta ki a helyzetből. Nincs értelme kapitulációról beszélni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2019. március 12. 14:25
hontalanbandi
tolan
2019. március 12. 07:59
Most ettől a buzeráns Honttól elvonatkoztatva! Érdemes összehasonlítani az akadémiai témában megnyilvánuló magyarországi és külföldön élő és dolgozó tudósok nyilatkozatait, véleményét. Az amerikai, német stb. magyar tudós véleménye kristálytiszta logikán alapszik (mint ahogy egy tudományos emberhez méltó)! A Magyarországon élő tudós gondolatvilága kesze-kusza, mesterkélt és átpolitizált. Pálinkásnál homályosabb tudós embert ritkán hord a föld. És még állítólag ő egy kiváló elme...!
Kanóc
2019. március 11. 23:53
Hont legalább annyira negatív billog, mint Gyurcsány. Ami mellé beáll, azt biztos, hogy el kell törölni és a helyét sóval behinteni.
alex.leopardi2
2019. március 11. 17:55
ez mit akar,mi köze hozzá,nem tényező,egy háp-háp locsifecsi hontalan
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!