Felháborító ez a nem is titkolt felsőbbrendűség

2019. március 28. 11:27

Mi, európai magyarok nem gondoljuk, hogy a fideszes nagyurak luxushobbiját az adófizetők pénzéből kellene állnunk.

2019. március 28. 11:27
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

 „A Demokratikus Koalíció közleménye

Az európai magyarok elítélik a felháborító kivételezést – Ingyen szerezhettek jachtvezetői-engedélyt az agrárminisztériumi fejesek

Sajtóhírek szerint nem sokkal az után, hogy a köztisztviselői létszámcsökkentésre hivatkozva több kishajózási vizsgaközpontot bezárt a kormány, több agrárminisztériumban dolgozó vezetőről derült ki, hogy ingyen szerezhettek kishajó-vezetői tanfolyamot és a vizsgadíjukat is közpénzből állták. 

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító az a nem is titkolt felsőbbrendűség, amit volt- és jelenlegi fideszes államtitkárok és más vezetők megengednek maguknak. Mi, európai magyarok nem gondoljuk, hogy a fideszes nagyurak luxushobbiját az adófizetők pénzéből kellene állnunk; a valódi hazafiak pedig nem adják meg a fideszes kiskirályoknak azt az örömöt, hogy lopott pénzből szerzett jogosítvánnyal villoghassanak a lopott pénzből rendezett NER-bulikban, a lopott pénzből vett jachtok fedélzetén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. március 28. 21:49
A Demens Kommunisták megpróbálják lejáratni az "európai magyar" és a "valódi hazafi" kifejezést. De mi nem hagyjuk, mivel tudjuk, hogy ők sem egyik, sem másik. ilyen, hogy "európai magyar" nincs. Minden magyar európai, mert Magyarország Európában (pont a közepén) van. Valódi hazafi pedig Európai Egyesült Államokat nem akarhat, hiszen az a hazája teljes ellehetetlenülésével jár - semmiben nem hozhat döntést, mindent a Birodalom központjából diktálnak.
Akitlosz
2019. március 28. 21:30
"európai magyarok" = kék vörösök
Volo
2019. március 28. 21:23
Mindenki európai magyar, lévén, Magyarország, Európában van! Ne légy kirekesztő Fletó!
péterx
2019. március 28. 20:28
A "DK" a hordószónokok szintjén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!