A Fidesz és a Jobbik jegyesek

2019. január 21. 22:09

Az Európai Baloldal nem a Jobbik, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós elköteleződésére támaszkodik.

2019. január 21. 22:09
Vajnai Attila
Európai Baloldal Sajtóiroda

„Az Európai Baloldal nem a Jobbik, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós elköteleződésére támaszkodik. Elutasítjuk Karácsony Gergely és az MSZP alkuját a Jobbikkal és Puzsér Róberttel.

A  magyar társadalom legsúlyosabb problémája a szegénység drámai mélyülése, a gazdagok és szegények közötti szakadék növekedése, a kisebbségekkel szembeni gyűlölet terjedése.

A Fidesz és a Jobbik olyan rendszer kiépítésében értett egyet az Alaptörvény 7. módosításának megszavazásakor, amely bünteti a szegénységet, a társadalmi egyenlőségért kiálló civil és politikai mozgalmakat.

Az Európai Baloldal olyan szervezetekkel szövetkezik, amelyek az Alaptörvény helyett Alkotmányt akarnak, és ebben az Alkotmányban készek garantálni az alapvető szociális jogokat, köztük a lakhatáshoz való jogot.

Budapest levegőjét nem a gazdagoknak adott villanyautókkal, hanem a szegényeknek biztosított korszerű fűtési rendszerekkel lehet megtisztítani. 

Számunkra a nemzetközi elköteleződést nem a rasszista gárdát szervező és náci karlendítésről hírhedt Jobbik politikusai adják, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós.

Vagy igaz világ lesz, vagy nem lesz itt semmi.”

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2019. január 22. 19:20
Nagyon bölcs akart lenni, ...hát nagyon nem sikerült. :)))
Box Hill
2019. január 22. 17:07
Ady irígykedő helyzetjelentése: "Ennyi zavar, vágy, indulat, zsidó Nem tombolt soha semmiféle népben" "Minden semmirevalónak, Gácsnak, svábnak, zsidónak Grádics adatott: Itt alant már csak egyedül Maradok" "Grófék élik, mi érték, Zsidó fölszedi bérét, Barátságos a magyar világ."
Box Hill
2019. január 22. 17:05
Ami pedig a gyűlöletet illeti, ott latin példaképet is találunk: “A gyűlölet része a harcnak. Az ellenség kitartó gyűlölete repít minket túl az ember természetes korlátain és formál bennünket hatásos, választékos, erőszakos és hidegvérű gyilkoló-gépekké. Katonáinknak ilyenekké kell válniuk, mert a gyűlölet nélküli emberek nem győzhetik le a brutális ellenséget.”- fogalmazta Ernesto “Che” Guevara ezen anti-krisztusi üzenetét 1967-ben, a Trikontinentális Szolidaritási Szervezet Kubában tartott konferenciájára.
Box Hill
2019. január 22. 17:03
Az európai baloldal Leninre, Sztálinra, Rákosira, Honeckerre, Zsivkovra, Kádárra, stb. támaszkodik. Egyszóval főpribékekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!