Több mint vandalizmus

2018. december 17. 18:59

Nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelik a jogot, nem tisztelik a kereszténységet, de a keresztény ünnepeket sem.

2018. december 17. 18:59
Petrin László
Magyar Idők

„A főváros utcáit Soros Györgynek, a leghírhedtebb modern kori konkvisztádornak a zsoldosai tapossák, akik között ott menetel az ellenzék számos hazaáruló politikusa is. Az elmúlt napok eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten. Ami az utcákon történik, az több mint vandalizmus, az lázadás.

Az agresszív cselekmények résztvevői Soros csicskái, kilóra megvehető megélhetési politikusok, a hazátlan és istentelen külföldi bolsevik bérencek (Antifa tagjai) megmutatták, hogy nem tisztelnek senkit és semmit, nem tisztelnek se Istent, se embert. Nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelik a jogot, nem tisztelik a kereszténységet, de a keresztény ünnepeket sem.

Soros mindent tervszerűen hajt végre. Amikor beteges céljai megvalósításán mesterkedik, soha nincs tekintettel annak társadalmi következményeire. ​

Az első perctől tudható volt, hogy a Kossuth téren összegyűlt csürhe tagjai nem a munkások érdekeit képviselik, hanem Sorosét. Ettől kezdve hivatalossá is vált, a teljes magyar ellenzék csak és kizárólag Soros György érdekeit képviseli. A munkásokat csak felhasználták, kihasználták, majd eldobták őket. Hiszen a felszólalók között egyetlen szakszervezeti vezetőt vagy valódi munkást sem találni, helyettük Soros-bérencek ordítoznak. Ezeken a tüntetéseknek csúfolt közveszélyes őrjöngéseken ugyanaz az ezer-ezerötszáz ember vesz részt, akiket a Soros-hálózat korábbi dicstelen politikai rendezvényein már láthattunk.

Az államnak viszont joga, sőt kötelessége védekezni a békétlenséget, anarchiát és törvénytelenséget hirdetőkkel szemben. A tét nem csekély: a törvénytisztelő magyar emberek mindennapos életének biztonsága, karácsonyunk nyugalma és békéje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hegyi Gyula
2018. december 18. 12:29
A Fidesz főideológusa szerint a Szentatya ""demens vénember", "marha". Akkor ki gyalázza a keresztényeket? Egyetért a szerző ezzel? Ha nem, miért hallgat róla?
HToma
2018. december 17. 21:30
Ez egy nagyon vicces cikk.
Jameson
2018. december 17. 19:40
Látszik honnan kapja a lóvét!
Megtalálta
2018. december 17. 19:26
Ha én kormányzati stratéga lennék, akkor a következőt tenném: Az ellenzéki politikusokat hagynám csak még egy kicsit vandálkodni, a kamerák kereszttüzében. Tényleg semmi manipulációra, videó megvágásra nincs szükség. A tömeg maga fogja kérni Orbánt, hogy rakjon már végre rendet, főleg, hogy közeleg a karácsony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!