Sorosék káoszt teremtenek

2018. november 22. 07:10

Soros szervezetei évek óta munkálkodtak azon, hogy megdöntsék Nikola Gruevszki hatalmát.

2018. november 22. 07:10
Kárpáti András
Magyar Idők

„Soros György szervezetei évek óta munkálkodtak azon, hogy megdöntsék Nikola Gruevszkinek, a balkáni ország korábbi miniszterelnökének és az általa vezetett kormánynak a hatalmát.

A kedden Magyarországtól menedékjogot kapott politikus ellen már 2015-től tüntetéseket szervezett az akkor ellenzéki Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség (SDSM) nevű baloldali párt, egyre fokozták a belpolitikai feszültséget, a kezdetben békés demonstrációk egy évvel később már erőszakos megmozdulásokba csaptak át, s arra kényszerítették a konzervatív kormányzatot, hogy a migrációs hullám közepette véderőket vonjanak el a határtól. Tavaly tavasszal a tüntetők Szkopjéban betörtek az ország parlamentjébe, és az országgyűlési képviselőkre támadtak, az országban veszélybe került a jogbiztonság, káosz alakult ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thasaidon
2018. november 22. 12:12
Azért értitek, nem akármit csináltak ám ezek a "Soros-szervezetek": tüntettek! T-Ü-N-T-E-T-T-E-K!!!4! Már a puszta szótól is összekoccan az ember térde. Hiszen azt csak akkor szabad, ha édesviktor kiadja rá a vezényszót, máskülönben soroselnyomjaavilágotottvanmindenhol.
popzene
2018. november 22. 09:34
Gruevszki egyebkent abba bukott bele, hogy kiderult: kb 20.000 embert hallgattatott le illegalisan. Vagy dehohogyis... akarommondani: Soros!
Kopa
2018. november 22. 09:13
Egy x megnyomásával rendbe tettem a topikot.
fakocka
2018. november 22. 09:11
"Soros szervezetei évek óta munkálkodtak azon, hogy megdöntsék Nikola Gruevszki hatalmát." Te ostoba faszkalap, Soros nagyon unalamas és az állítólagos demokráciában hatalomról nemigen beszélnek,propagandista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!