Pokolgép a levélládában

2018. október 24. 10:36

Az uszításnak talán elkerülhetetlen következménye a pokolgép a levélládában.

2018. október 24. 10:36
Kárpáti János
Népszava

„Ez az ember, aki pokolgépet juttatott Soros postaládájába, személyében nyilván ismeretlen, mégis meghitt lelki rokona annak a távoli Magyarországon élő valakinek, aki kilyukasztotta egy fogadós autójának a kerekeit, mert az migránsokat üdültetett. 

Ezekben a napokban elkeseredett közép-amerikaiak mintegy hétezer fős karavánja tart Mexikón át az Egyesült Államok déli határa felé. Nem könnyű világosan megkülönböztetni az életét féltő menekültet és a jobb életre vágyó, divatszóval élve »megélhetési« bevándorlót, amikor a szülőföldet az önkényeskedő, minden gazság fölött szemet hunyó, korrupt kiskirályok, kábítószermaffiák, illetve brutális fegyveres banditák tartják rettegésben. 

Amerikában most kampány van. Donald Trump a demokrata párti politikusok által feltüzelt illegális beözönlők millióit vizionálja. Egy floridai republikánus képviselőnek arcizma sem rezdül, amikor azt állítja, hogy a hondurasiak karavánját Soros György pénzeli. Az uszításnak talán elkerülhetetlen következménye a pokolgép a levélládában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2018. október 25. 19:46
Szeretem az ilyen ellenőrizhetetlen sztorikat; bombát találtak itt meg ott. :-) Ne raktad volna oda! :-)
Amerigo
2018. október 25. 16:56
Nahát Kárpáti et., már kész a vádirat és az ítélet? De hiszen még csak nyomoznak!
u.cserkész
2018. október 25. 12:54
No, de Obamának és Clintonnénak is küldtek levélbombát. Ez az Orbán nem nyugszik.:-))
kispufi
2018. október 25. 10:01
A Fehér Ház is kapott, csak szólok. Ja, hogy a patás már Trumpot is sorosistának gondolja, azért. Oké, értem én a logikátokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!